5 things

1. Jag har ett födelsemärke i mitt öga.
2. Jag vill ha en storebror.

3. Smilegropar är typ det finaste som finns i mina ögon.

4. Just nu är min favoritlåt little mix - these four walls (och alla Justins låtar Hehhe)

5. Jag äääälskar vatten.


Biatch


Sista dagen innan jullov

Hola. Idag är det som sagt fredag och vet ni vad det betyder? Jullov efter idaaag. Vi ska typ kolla film osv med högstadiet tror jag. Så slut på lektioner är det iallafall. Jag har nyss fixat mig, så ska snart börja åka. Men är trött som nå in i helvete idag. Somnade när jag kom hem från skolan igår, men nejnej inte hjälpte det. Tänkte börja äta frukost så vi hörs, haha pöss.


Ögonfrans-förlängning

 

Något som jag verkligen uppskattar är människor som är sig själva, no matter vad andra folk tycker och tänker om det. Folk som kliver ut ur sin comfort zone bara för att kunna vara den människa dom trivs bäst med att vara. Folk som inte tar på sig ett kilo smink bara för att det inte är dom eller folk som gör det för att det är dom. Någon som går ut genom dörren med sin personliga stil, det tycker jag är skitcoolt. Visst kanske folk kollar, visst kanske folk viskar. Och just då kan det vara sjukt svårt att känna sig peppad. Men jag lovar er, i slutet av dagen är NI den enda som behöver vara nöjd med sig själv. NI är den enda som kommer få vara med er varje sekund. Inte tjejen som sa att du hade ful stil eller killen som skrattade.
 
Dagens samhälle är uppbyggt i grupper tyvärr, tjejerna och killarna som vänder kappan efter vinden. Som snackar skit om hon eller han ena dagen och är bästis med dom dagen efter, som dricker eller röker för att andra gör det. Sen dom som är lite både och, som är sig själv inte helt och ändrar sig beroende på vilka dom hänger med. Sen är det dom som är sig själva dag och natt, som går ut på gatan och don't give a shit om vad folk säger. Saken är den att hon eller han jag nämnde i någon av dom här kategorierna kanske inte riktigt vågar. För att självrespekten inte duger till alla gånger och det tycker jag är synd.
 
Det finns så galet många olika personligheter där ute som kanske aldrig kommer få synas för dom är rädda att synas för mycket. Dom är rädda för vad kompisarna, familjen och pojk/flickvännen ska tycka. Eller tillochmed den där främlingen på instagram ska tycka. Och varför är det så? För att vi blir lärda från första steget vi tar att allt kretsar om vad man har för märke på kläderna eller vilka man är kompis med. Men nejnejnej, det låter så fel. Nu säger jag inte att jag är perfekt, absolut inte. Jag kanske inte är tjejen alla killar vill ha, men jag är inte tjejen alla killar har haft. Alla kanske inte vill vara min kompis, men jag går inte och hänger med folk som backstabbar mig direkt efter vi varit med varandra. Folk kanske sprider rykten, bitchblickar mig i skolan och har förutfattade meningar. Men vet ni vad? JAG BRYR MIG EJ.
 
För jag vet vem jag är, mina vänner vet vem jag är och min familj vet vem jag är. Skitsamma om någon som inte ens känner mig tror saker som inte är sant. Jag vill inte ha med sånna personer att göra ändå. För ingen sån människa kan ge mig några fördelar. Ingen sån människa kan trycka ner mig. Om ni själv vet att ni inte är er själva just nu, snälla börja med det. Ni behöver inte ta ett jättesteg direkt, men iallafall börja jobba på det. För om du inte är dig själv hur ska andra veta hur du är? Hur ska du få reda på om folk gillar dig för ditt äkta jag? Skit i alla falska bitches som kommer lämna, var för upptagen med folk som stannar. Om du inte vet vem du är, vänta ett tag, och när du få reda på det. Var dig själv. Perfektion i mina ögon är när man är sig själv, inte sätter upp en fasad för att vara omtyckt. Ha respekt för andra, men mest av allt. Ha respekt för dig själv.
 
 

Idag tänkte jag visa två olika looks med samma klänning, och visa hur stor skillnad accesoarer och smink kan göra.
Den första som ni ser är väldigt fräsch, naturligt smink med ett peach färgat läppstift och ett fint guldfärgat halsband. Den här looken är för dom som gillar färg, men inte vill ha för mycket. Naturligt men simpelt helt enkelt. Till den här looken skulle jag nog ha plattat hår.
 

Och här i look nummer två som ni kan se är det väldigt mycket fokus på ögonen, med mörk ögonskugga och lösgonfransar. Sen även ett guldigt kedjehalsband att matcha till. Personligen av dom här två olika otfitsen är nog denna min favorit för det känns mer som min stil om ni förstår. Den här skulle passa till dom som vill stå ut lite mer, men inte alldeles för mycket. Till den här looken skulle jag nog ha stort hår med mycket volym och lockar.

 

Lager 157

Är det bara jag som tycker att Lager 157 har så grymt fina kläder? Här över kan ni se mina favoriter.
 
 

10 random facts

1. Jag har blivit beroende av beyonce och rihanna.

2. Jag råkade klippa av min lugg efter jag spart ut den i tre år, fml.

3. Om man bortser från justin så är samir ifrån paradise hotel min drömkille.

4. Jag är sjukt kort, ärligt har funderat på om jag är kortväxt men ne.

5. Jag tänker tvinga med min bästa killkompis till Believe.

6. Jag tror att jag är lite av en perfektionist.

7. Jag sjunger hela tiden typ.

8. Jag skrattar väldigt mycket, och när jag hör mitt garv så skrattar jag ännu mer.

9. Jag älskar filmer, serier och allt som har med det att göra.


-

 

Bästa

Sorry för dålig uppdatering, mådde skit några dagar förra veckan och i helgen har jag inte haft tid att blogga. Men jag får försöka ha tid och ork den här veckan, Sanna sov här och åkte hem för nån timme sen. Hahaha, vi skulle vara uppe hela natten och somnade 3. Vi var med Mahmoud ett tag också, hahaha omg det är nå fel på alla oss tre. Grannarna måste ha undrat vad vi höll på med asså. Nejnej, inte misstolk. Sen gick vi även på stan lite, och jag köpte nya jeans. Äntligen fanns det några som inte var för stora. Haha, den lyckan.
 
Imorgon är det skola, och jag ska även ha något möte. Usch. Haha låter som värsta gnällspiken, men jag blir på dåligt humör av vintern. Just nu sitter jag här och har skittråkigt, ska typ bada och sen äta och göra lite läxor. Men jag bloggar imorgon, puss!
 
 
 

Dag 8 - Något jag ogillar

Jag tänker skippa två dagar från min lilla lista här, för det blir samma svart på dom frågorna så nu kör jag på dag åtta. Något jag ogillar är rykten, från nån eller några omogna jävlar som vill starta drama. Haha anledningen till jag tar upp det här är för att det tydligen är någon som går och säger till alla att jag röker. Och nej det är inte sant, har inte rökt och kommer inte börja så nu vet alla det. Men rykten allmänt då, det skapas av avundsjuka, sprids av hatare och accepteras av idioter. Så är det.
 
När man hör något skit så ska man prata med personen, inte ba tro att all skit är sann. Haha, vet inte vad jag ska säga, men det är typ det värsta jag vet.
 

Dag 5 - Favoritmaten

 

Hemma nu

Hej babes. Jag kom nyss hem från skolan, skulle egentligen slutat kvart i tre men vi hade elevens val och jag gjorde ett prov och blev klar tidigt så fick gå typ tjugo över två. Ska sätta på ett avsnitt av Paradise hotel och spana in Samir lite. #KindOfCreepyButWhoCares. Dör för han dock, kolla killen liksom haha. Skoldagen idag var helt okej. Långtråkig som vanligt men man får överleva. Har varit skittrött idag, haha. Det var svårt att ta sig ur sin sköna säng och gå upp och frysa.
 
Ska fråga om antingen min kusin eller Nikita (världens bästa) vill knäppa lite kort till en ny design. Det låter väl bra? Funderar på att storrenovera bloggen, ändra ganska mycket alltså. Får fråga om någon är intresserad att hjälpa till. Har inte så mycket att säga, men jag bloggar mer sen. Puss.
 
Kom till mamma hahahhahaha
 

...

 

Dag 4 - Hit vill jag resa

Något ställe jag vill resa till Australien, helst gold coast. Vet ni hur fint det är där eller? Jag dör. Ja ni kan ju kolla här under så förstår ni nog varför jag hellre vill vara där än i kalla Sverige.
 
 

Dag 3 - Någon du saknar

Så nu är vi inne på dag 3. Och det kommer nog bli lite jobbigt för mig att skriva om dehär. Jag saknar många människor, dom flesta som bara lämnat. Som bara behandlat mig som riktig skit. Jag vet inte varför, men jag är en sån som har svårt att låta det gå. Jag har försökt så otroligt mycket, särskilt för en person. Den här personen var som min syster, hon var den första jag sa saker till. Det hände en sak, och jag vet inte varför för det var inte ens en big deal. Men aa hon ville inte ha med mig att göra längre tydligen, och det har gjort sjukt ont. Ser henne i skolan, och ja. Men den personen jag tänker skriva om just idag, det är ingen människa som valde att lämna mig. Det var någon som gjorde allt för att stanna. Någon som kämpade i en jättelång tid. Den här personen är min hjälte, den här personen är min farfar. Kommer ihåg när jag var liten, allt var så bra. Men sen blev jag äldre och han började må dåligt, men han gick inte till doktorn förrän det hade gått några veckor. Och då hittade dom cancer.
 
Jag såg min farfar gå igenom allt, att inte kunna äta till att inte kunna gå. Jag följde med han på behandlingar och ja.. Det var tufft asså. Till slut blev det så tufft att jag knappt orkade gå dit mer. För jag såg världens bästa människa ligga och lida framför ögonen på mig. Och det fanns inget jag kunde göra. Jag ångrar det så mycket, om jag skulle få ändra något skulle jag ändra allt. Jag skulle spendera varje sekund vid hans sida. För nu tre år senare när jag sitter här och skriver, finns inte min farfar mer. Jag kan inte gå över varje dag och träffa honom. Det gör ont, men det gör mig till en bättre människa. Det får mig att kämpa varje dag, för både mig och andra. För det är så min farfar gjorde. Så ja, det var väl de..
 
 

Dag 2 - Om 10år

Så vi är inne på dag två och nu är det så att jag ska beskriva hur jag vill att mitt liv är om tio år. Det är lite svårt att föreställa sig. Men om det blir som jag VILL just nu, så vill jag sitta där hemma. Och hemma då kommer inte vara i Sverige. Tycker inte alls om att bo här. Vill inte ha ett särskilt svensson liv, inte för att det är något fel på det men det känns bara inte som jag. Jag vill inte gå varje dag och uppleva samma saker om och om igen det är så långtråkigt. Jag vill kunna gå ut genom dörren, ta på mina brillor och vara helt fierce typ. Haha let's have a Beyonce moment. Men mest av allt vill jag kunna säga att jag är lycklig. Att jag har upplevt mycket och ska uppleva mer. Jag vill gärna ha gjort en egen klädkollektion och jobba i en butik typ som Mac. Det är väl typ det. Haha vart ett lite konstigt inlägg men jag hoppas ni förstod. Puss.
OMG HAHAHAHHAHAHA, typ tre år sen?
 

Världens bästa

Hej alla gosisar. Igår var jag med Sanna, Pontus, mahmoud och lite med axel och hans kompisar på stan. Vi gjorde typ ingenting hahaha. Var glad o så men när jag kom hem blev jag på ganska dåligt humör. Men när jag vaknade såg jag att världens bästa hade skrivit och då blev jag mycket gladare igen. Idag ska jag till pappa iaf. Och imorgon är det skola, hahah jag har varit sjuk länge så längtar fan lite.

Har inte så mycket att säga, ska hoppa in i duschen sen ska jag börja packa, pusspuss.

Bjuder på en bild från snapchat AHAHAHA


RSS 2.0