2013 - 06 - 24


Hej alla finisar. Jag har haft fullt upp i flera dagar nu, och kommer ha det i ungefär två till. Vi är hos mammas kille, och imorgon så ska vi till Gröna lund också. Kanske tvingar upp mig själv i frittfall, men man kommer höra mitt skrik till på andra sidan jordklotet i såntfall haha. Ska fråga Tess om hon vill hjälpa mig med en nu design snart, men måste ta bilder först så det får vänta ett tag till. Snart så ska jag äta, ingen aning om vad faktiskt. Igår så försökte jag och mina lillasyster ro nån gummibåt, men hon visste inte vad hon gjorde och åkte in i vassen hela tiden så jag fick hoppa ur och dra tillbaka båten. Det var hemskt, om ni har läst min blogg ett tag så vet ni att jag har fisk-fobi. Jag vågar inte bada i sjöar knappt. Jag tror jag hinner ta mig tid ikväll att göra tidinställda inlägg. Nu måste jag gå, blog u later. Puss!
 

5 things

1. När det är prov i skolan så börjar jag nästan alltid grina för jag blir så stressad.
 
2. Jag säger alltid tack för maten.
 
3. Typ alla mina kompisar säger att jag har ett jättekonstigt skratt, håller fullständigt med haha.
 
4. Jag tycker att Engelska är mycket finare än Svenska, så ibland helt random så pratar jag det eller skriver på det istället för Svenska utan att märka något.
 
5. När jag ser en kattunge så smälter jag.
 
 

• Beauty wanties •

 
 
 
 

En av världens bästa filmer

Har någon av er sett ''Angus, thongs and perfect snogging'' ? Själv har jag sett den tre gånger på två dagar och har blivit lite kär i filmen och killen i den. En sån gullig film men rolig på samma gång, så här står det på beskrivningen på Swefilmer...
 
'' Georgia är snart femton år och i stort sett vuxen. Hon har spanat in  den nya killen på skolan, den "underbara sexguden" Robbie, som spelar i  bandet the Stiff Dylans. Tyvärr dejtar Robbie redan Georgias värsta  fiende: den blonda och perfekta Lindsay. Med hjälp av sina välmenande  men ovetande föräldrar, den moderiktigt klädda katten Angus och sitt  tjejgäng the Ace Gang bestämmer Georgia sig för att sätta sina galna  planer i verket för att fånga en kyssvänlig pojkvän och fira den bästa  födelsedagen någonsin.''
 
Här är länk: http://www.swefilmer.com/angus-thongs-and-perfect-snogging-2008/bekannelser-om-killar-kyssar-och-katter-2008-video_6251e524c.html
 
 
 
 
 
 
 

♥ Smälter ♥

 
 
 
 

Beauty wanties of today

 
 

BElieve in YOUrself

Det är en sak jag har lärt mig här i livet, det viktigaste som finns. Det handlar inte om att diska, tvätta eller städa mitt rum. Det är nåt så mycket mer betydelsefullt. Det kan ändra en människa, det har ändrat mig. Det handlar om att tro på sig själv, att förstå att man kan lyckas och komma långt. Självklart är det en lång resa, men så viktig. Många stöttar mobbing för att dom tror att det gör en människa starkare, men jag stöttar människor som blir mobbade att känna sig starkare. Att inte under hela perioden dom blir nedtryckta se sig själv som ett offer. Utan att se sig själv annorlunda, på ett bra sätt. Att inse att vad som än händer, så är dom värda lika mycket. Jag har varit där, jag vet hur skadad man blir psykiskt. Jag vet att det finns kvällar av tårar med en känsla av att det aldrig ska sluta. Men vet ni vad? Det kommer sluta. Har svårt att säga att ni måste tro på mig, för helt ärligt så skulle jag inte tro på det om nån sa det till mig när jag var utsatt. Men jag kan säga en sak, och det är att ni kommer komma så mycket längre än dom som sårar er och skapar ärr som aldrig kommer gå bort. Dom skadar en människas självkänsla, kanske ta bort den helt. Man kommer ingen vart i livet om man ska göra en annans dåligt. Om man ska gå långt så måste man tro på sig själv. Man måste veta att man kan. Ja, det har jag lärt mig. Det kommer alltid finnas något eller någon som försöker trycka ner en, det är då man själv måste hålla sig på toppen genom att vara sig själv och ingen annan. Glöm aldrig det, ni är speciella på ett bra sätt. När man har fått nog, så måste man till slut sätta ner foten. Säga att det inte är okej. Det finns så många människor där ute som tror på er, jag tror på er. Det enda som saknas är att ni tror på er själva. ♡


Äntligen så funkar det igen.

Hej universums bästa bloggläsare. Vet att jag inte bloggat på några dagar nu, men jag har varit borta och inte kunnat haft nån tillgång till internet sen så gick mitt tangentbort sönder, så kunde inte skriva vissa bokstäver. Jag blev galen haha, så nu får jag ha ett bärtbart bord och typ koppla in det i datan. Inte det roligaste, men det funkar. Fint väder idag, men är lite förkyld. Så vi får se om jag är ute mycket. Galet härligt med sommarlov nu då. Grönan nästa vecka och troligen Spanien nästnästa. Kändes asjobbigt att vissa i klassen lämnade, svårt att hålla tårarna inne. Ni som ser det här, jag älskar er. Haha, det är helt sjukt för förra veckan så var det 112 - på liv och död. Och då var det en tjej som blödde jättemycket, och mamma bara såg hur mina ögon blev helt knas och att jag var på väg att svimma. Händer varenda gång. Nog om det, vi för höras senare... Det kommer ett inlägg om att tro på sig själv, så håll utkik.
 
☺ One of the reasons why I love him so much ☺
 

Skolan snart

Hej sötisar. Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har seriöst sovit hela tiden. Ville bli frisk så fort som möjligt. Jag är bättre men inte hundra direkt, men ska gå på skolavslutningen imorgon iallafall. Måste snart dra till skolan och rensa bänken. Är nå otroligt slut asså, känner verkligen att mina muskler är svaga. Betty Spaghetti typ hahaha... Ska blogga mer senare, hinner inte mer nu puss!

Andra Avenyn.

Nu när jag är sjuk så är det perfekt att titta på Andra Avenyn, kollade mycket på det i vintras men glömde det ett tag. Det är lite svårt att förstå ibland, men det är riktigt bra + att det finns så många avsnitt att det känns som om det aldrig kommer ta slut.
 

Vilken är eran favorit? ♡


40 skönhets frågor :)

TAG: 40 skönhets frågor!
HUDVÅRD

-Hur många gånger tvättar du ditt ansikte dagligen? 2 Gånger, på morgon och kväll

-Vilken hudtyp har du?(Torr, oljig eller combo) Jag har varken oljig eller torr, min hy är typ combo eller? Haha den är len och jag får nästan aldrig finnar.

-Vilken produkt använder du för att rengöra ansiktet? Våtservetter och djuprengöring från apoteket.

. -Använder du ansiktsskrubb? Nej det brukar jag inte. 

-Vilken produkt använder du? ...

-Vilken ansiktskräm använder du? En från apoteket.

-Har du fräknar? Ja.

-Använder du ögonkräm? På vintern.

 -Har du någonsin använt Pro-activ? Nej, har inte problem med acne.


SMINK

-Vilken foundation använder du? Brukar inte använda foundation, men om jag gör det så använder jag Fit me ifrån Maybelline.

 -Vilken concealer använder du? Brukar inte använda det heller.

  -Vad har du för hud underton? Hm, den är varken typ gul eller röd, eller vad man ska säga så typ mellan. Men lite mer åt det gula hållet.

 -Vad tycker du om lösögonfransar? Jättefint om dom är naturliga. Personligen så passar jag inte i dramatiska eller för tjocka fransar.

 -Visste du att man borde byta sin mascara var 3:e månad? Aa.

-Vilket märke på mascara använder du? Just nu använder jag Volume million lashes, men vill prova Telescopic.

 -Isadora eller Elf? Har inte provat Elf än, men vill jättegärna så kan tyvärr inte välja.

 -Vilken produkt/smink kan du inte leva utan? Jag kan leva utan och är inte alltid sminkad men måste nog välja ögonbrynspenna eller ögonfransböjare.

 -Vilka sminkborstar använder du när du sminkar dig? Brukar inte använda borstar förutom till ögonskugga.

-Använder du make-up base/primer på ögonen? Om jag använder ögonskugga så ja.

 -För ansiktet? Brukar inte använda ansiktsprodukter.

 -Vilken är din favorit ögonskugga? Olika, men jag vill prova Too Faced Natural Eye Palette

 -Använder du pencil eller liquid eyeliner? Gillar liquid eyeliner mest.

-Vad tycker du om pigmenterade ögonskuggor? Bra?

  -Använder du mineral smink? Nej.

-Vilket är ditt favoritläppstift? Mac har grymma läppstift.

-Vad tycker du om läppglans? Fint till sommaren.

-Vilken är din favorit rough? Vet inte, men tycker att Baked blush från Elf är jättefint.

-Köper du ditt smink från nätet? Oftast.

-Gillar du smink från apoteket? Vet inte.

-Har du funderat på att ta smink kurser? Aa, faktiskt.

-Är du klumpig med att applicera sminket? Nedå.

-Gillar du färgglada nyanser på smink? Kan väl vara fint, men jag gillar naturligt bäst.

-Vilken kändis har alltid en snygg sminkning? Selena Gomez och Miley Cyrus måste jag nog välja då, eller Shay Mitchell.

-Om du skulle lämna huset och använda just 1 produkt, vilket skulle det vara? Ögonbrynspenna.

-Skulle du kunna lämna huset utan smink? Haha, ja absolut.

 -Tycker du att du ser bra ut utan smink? Tycker att jag ser helt okej ut, fast jag gillar inte mina korta ögonfransar. But nobodys perfect, right?

-Din åsikt, vilka sminkprodukter tycker du är bra? Jag tycker att Maybelline och Loreal har bra produkter.

-Vad tycker du om smink? Älskar det, finns så mycket olika saker att göra.

♡ Alla bilder är ifrån Wehartit.com ♡


Kan inte prata :(

Hej alla sötnosar. Jag vaknade typ vid sju av alarmet. Tänkte gå idag men kunde inte prata och huvudet bara bankade. Så jag kunde verkligen inte gå, vi skulle ha gått halvdag idag men det gick inte. Det började igår när jag blev skityr och huvudet gick typ sönder. Iallafall, hur är era planer för idag då? Mina är att sova och kolla på massa filmer i min pyjamas. Imorgon är vi ju lediga också. Skönt att vila ut sig. Även fast jag mår piss, så ska jag försöka blogga. Allt för er mina guldklimpar. Nu ska jag ta ett varmt glas oboy och krypa ner under täcket och kolla på en bra film. Puss.
 
Bjuder på en bild på mig och min älskling, saknar honom så mycket... :(
 Ja jag är forever alone...

Förkylning på G?

Hej alla goa bloggläsare. Jag har som ni nog vet, haft festival på skolan idag. Det var kul men jobbigt, för det spöregnade verkligen. Jag fick skitont i huvudet, och halsen och näsan har jag varit täppt och haft ont i sen jag vaknade. Så nu får jag leva på halstabletter och alvedon i nån dag. Ska snart ta nåt att äta, är jättehungrig. Orkar verkligen inte skriva mer nu, förlåt. Puss!

Festival idag ♡

Hej alla finisar. Jag gick upp nyss, idag börjar jag klockan åtta och slutar tio över två I think. Men sen har vi även festival på skolan. Vi ska samla in pengar till utsatta barn i något land. Och som jag skrev igår så ska jag och tre av mina kompisar göra ansiktsmålning. Det blir nog bilder senare om jag har någon chans att ta några. Eftersom att vi ska vara i skolan på kvällen så går vi bara halvdag imorgon. Och på Torsdag är det ju nationaldagen så då är vi lediga också. Jag känner att jag börjar bli förkyld. Snuvar och nyser + känner mig lite febrig. Och det är inte pollen för jag är inte allergisk, har kollat det förr. Men det är bara några få dagar kvar med mina kompisar och tänker njuta varenda sekund av dem. Nu ska jag kolla på lite olika bloggar, sen ska jag fixa mig och borsta tänderna. Sen gå till skolan, puss ♡

Nationella prov resultaten

Hej alla gobitar. I helgen har jag verkligen haft fullt upp, i fredags var jag med Amanda ( http://www.nattstad.se/carlssonamanda ). Vi hade grymt kul, vi var ute och sen gick vi hem till henne. Och på lördagen så kom mormor och morfar, och sen åkte vi till mammas kille och sov där. Och då hade vi inget internet, igår åkte jag till pappa. Och idag har jag bara varit i skolan, vi fick se dom nationella som var kvar. Är inte supernöjd men fick godkänt i allt. Vi fick se någon skitbra film på Franskan, den hette typ Intouchable eller nåt. Jättebra faktiskt, den finns på Swefilmer. Iallafall, imorgon är det festival på våran skola. Jag och Vendela skulle baka, men det fanns ingen chans i världen att vi skulle ha tid. Så jag ska göra ansiktsmålning istället, älskar småbarn så det blir kul. Idag hade vi även avslutningsfika, för klassen då. Det var jättehärligt att alla var samlade och skrattade, efteråt så skämtade jag och tjejerna lite. Vi satt in ballonger på magen och filmade in en video. Haha, gud så jäkla fula var vi. Som jag har skrivit så är jag jätteledsen över det med att alla ska splittras. Kommer ett inlägg som har med det att göra strax, nu ska jag gå.
Why so sexy?
 
Puss!
 

RSS 2.0