Försöker sova.

Hej alla sötnosar ♡ just nu ligger jag här i sängen och försöker sova, och jag måste bara säga det. Även fast det är hur underbart som helst här så saknar jag min goa och mysiga säng. Jag skojar inte när jag säger att jag har sett typ världens finaste kille här, ljust hår, skitfina ögon. Perfektion. Vi har även hittat en massa affärer över gatan så när jag vaknar ska jag shoppa loss. Har sett ett par converse, en hollister tjocktröja och ett par shorts, sen en sen present till Sanna. Tycker det är sjukt svårt att köpa presenter, för man vill ju att det ska kännas personligt. Jo förresten så har en supersnäll tjej sagt att hon ska hjälpa mig med design här så den kommer upp inom kort. Måste verkligen sova nu, men vi hörs kanske imorgon. Puss!


Älskar utsikten ;)

Hej alla sötnosar. Vi kom fram hit till Turkiet vid elva igår kväll ungefär, och vi kom till hotellet vid typ halv två. Sov inte så skönt för att sängen var sjukt hård och ''täcket'' som är ett lakan klibbade fast sig på mitt ben hela tiden haha. Men ska absolut inte klaga, är superfint här. Utsikten är helt underbar. Och med utsikten menar jag alla snygga killar, och det kryllar av det här. Jag ska försöka ta mer bilder här också som kommer ut på bloggen lite då och då. Havet här är underbart också, tills jag såg en fisk... Jag började grina, pinsamt. Och när vi flög igår så trodde jag att vi skulle krascha hela tiden hahaha. Men jag lever som tur är, och nu ska vi gå och bada. Hade fått ''bikinisträck'' efter en timme typ så lite färg har jag ju fått. Ni får ha det bra, jag kanske bloggar senare.
 
Gammal bild.
 

Turkiet tomorrow ♡

Hej världens finaste läsare ♡ Idag så jag varit på stan och sen har jag fixat det sista inför imorgon. Pappa kommer och hämtar mig och Saga klockan tio sen så åker vi till honom och sen vidare till Arlanda. Vi kommer till Turkiet på kvällen så det blir väl att gå och lägga sig direkt nästan. Sen nästa dag ska jag bada och sola tills jag dör. Åh jag längtar. Just nu så sitter jag och smaskar på godis och chips, fredagsmys innan man åker. Och när vi kommer hem (på min födelsedag) är klockan sex på morgonen, så då blire att sova och sen ha kalas och grejer. Helt ärligt så har jag inte mycket mer att skriva, ska hoppa in i duschen. Så puss, hej då. Vi får se när jag bloggar nästa gång. Kommer ha mycket att göra, men ska försöka skriva så mycket jag kan.
 
GIVE ME THIS
 

Blue beauty ♥

 

Babbel

Hej alla sötnosar. Jag vaknade nyss. Är rätt stressad idag, måste se till så att jag är helt klar med packningen och att jag inte har glömt något viktigt. För imorgon så åker jag ju. Åh, längtar. Ett minus är dock godiset i Turkiet, det är inte gott på något sätt enligt mig. Iallafall inte det jag har provat, DOM HAR INTE MARABOU. Haha jag tar alltid med min en Marabou när jag åker, är typ beroende... Men det är bättre nu. Nu ska jag inte sitta här och skriva om min kärlek för choklad för det skulle bli värsta bibeln. Mamma slutar klockan ett och vi ska kanske gå till stan och kolla vilken färg jag har i en foundation jag har velat haft skitlänge men har varit för lat för att köpa. Ville sååå gärna ha ''Pro longwear'' ifrån mac. Men självklart så gick den inte att shippa till Sverige och det känns onödigt att lägga till mer än en hundralapp liksom. Så jag ska nog köra på Make up store istället. Har sett att dom har grymt ljusa foundations, perfekt för mig som är blek. Jag bryr mig inte om det längre, kan bli brun liksom. Men naturligt så är jag inte det. Jaja, jag måste nog gå nu. Men jag bloggar senare, puss!
 
 

casual

 

En gammal bild...

Hej alla sötnosar. Dom två/tre senaste dagarna har jag haft rätt fullt upp, och sen har jag även varit för lat för att blogga. Typical Klara eller vad? Förlåt... Idag är det bara två dagar kvar, i övermorgon så åker jag till Turkiet. Ska bli otroligt skönt, ska försöka blogga så mycket jag kan. Och när jag åker hem så fyller jag ju år. Sen ska mammas killes syster som är frisör fixa mitt hår om jag inte redan sagt det i nåt annat inlägg. Det ska bli lite mer ljusbrunt och sen kanske lite ljusa slingor. Är ju naturligt blond, gillar inte riktigt min naturliga hårfärg. Inte på mig iallafall. Imorse så kom mormor och morfar, så åkte vi och fikade och sen så handlade vi lite grejer. Jag köpte bland annat en strandväska. Sen åkte vi hem och sen dess har jag inte gjort mycket. Ska nog ut och sola lite på balkongen snart, ha det bra.
 
Bara för det ska jag lägga ut en bild på min naturliga hårfärg... Usch va pinsamt att lägga upp den här bilden haha.
 
Och nu
 

 
 

Beauty wanties

 
 

Flower peplum

 

Glad Klara.

Hej alla finisar. Vet inte varför men när jag vaknade idag var jag på jättebra humör, så det var ju bra. När jag ändå pratar om roliga saker kan jag ju berätta att igår så skulle mamma göra sitt hår lite mer mörkrött/brunt. Först blekte vi det eftersom hon nästan hade svart och då blev hon orange som det ska bli. Sen så la hon in lite rödbrun färg och det blev verkligen hur knallrött som helt uppe på hennes huvud. Och jag kände mig så elak, men ingen av oss kunde sluta skratta. Men till slut köpte vi en ny hårfärg och hade i den och då blev det ungefär som hon ville ha det. Själv så ska jag färga håret ljusbrunt om någon vecka hos mammas killes syster som är frisör. Så det blir ju bra. Kan inte fatta att skolan börjar snart igen, nästan alla jag har gått med byter skola. Jag älskar alla, kommer bli jättejobbigt. Men som tur är så går några tjejer kvar iallafall. På tal om vad jag ska göra imorgon så vet jag inte, är hemma själv idag och imorgon så jag ska väl städa lite, gå ut lite osv. Snart så åker jag ju utomlands också, måste gå nu men bloggar senare puss!
 

Vem har rätt att dömma någon annan för att dom använder smink eller bh?

Innan ni läser det här måste ni komma ihåg att det är MINA åsikter och att jag inte säger att andra inte får tycka vad dom vill. Det jag tänkte skriva om nu är 9-10 åringar som använder smink och bh. Jag var runt tio år när jag började med smink, då var det liksom bara mascara och läppglans. Och helt ärligt, folk får tycka vad dom vill om det. Men jag blir allvarligt irriterad när jag ser vuxna människor som säger saker om barn som dom kanske inte vet nåt om. Tänk om den flickan som är tio år har bröst, ska hon rätta sig efter vad hennes kompis mamma eller någon annan tycker? I dagens samhälle så är folk så jäkla snabba på att dömma andra. Känns som ingen kan sköta sitt, låt henne ha bh eller sminka sig. Och folk som säger ''Låt barn vara barn'' känns konstigt för man blir inte mindre barn för att man kletar på lite mascara eller läppglans. Och om en liten flicka ser att sin kompis har en bh eller något i ansiktet så vill dom ha lika. Och det är för att samhället har lärt barn att tänka så, det är sån press på barnen att dom ska passa in. Men som sagt så finns det barn som behöver bh men det betyder inte att det är fel? Man väljer inte själv hur kroppen ska utvecklas, vissa växer fortare än andra. Och bara för att man gillar att hålla på med smink betyder det inte att man ser ut som en Bratz varje dag. Jag ÄLSKAR smink, att göra olika sotningar och allt sånt men när jag går utanför dörren har jag bara mascara eller inget alls. Och när man är liten vill man vara stor, ingen kan neka till det. Och trots allt så lär sig barn av vuxna. Sen är det en stor skillnad på att behöva bh eller använda det för att man känner sig pressad. I mina ögon är det inte fel att ha bh eller att sminka sig när man är runt tio, det är fel att dömma ett litet barn för att dom gör det.

 

♡ Beau Brooks ♡

Borsett ifrån Justin Bieber så är Beau Brooks helt klart min kändiscrush. Ni vet ''The janoskians'' som gör videos på Youtube? Han är med där och hans ögon dödar, så otroligt snygg. Jag tycker att hans brorsor också är grymt snygga (Jai Brooks och Luke Brooks) och Jai är tillsammans med Ariana Grande också. Blev skitförbannad och ledsen att jag missade dom när dom var i Sverige. Skulle typ dö om jag fick träffa dom.
 
 
 
 
 
 

Grattis världens bästa

Idag fyller världens bästa vän år, hon har varit här för mig när jag varit glad och ledsen och jag vet inte vad jag skulle göra utan henne. Hon har exakt lika dålig humor som jag och vi skrattar alltid lika mycket när vi är med varandra. Hon är som min syster, vi bråkar men kan inte vara sur på varandra länge. Jag kommer alltid finnas här för henne, även om hon vill eller inte. Alla borde ha en sån underbar människa i sitt liv som jag har.

Grattis världens bästa Sanna, älskar dig ♥

 

hello

Hej alla finisar. Är jätte seg idag, vaknade runt 20 i 1... Så idag blir det inte att göra mycket. Städa lite mer troligen och kanske packa. Vi får väl se, nu är det bara sju dagar kvar. Så härligt, tänk er värmen och allting. Förra året hade hotellet typ fyra kattungar som bodde där. Nå makalöst söta, man ville bara pussa på dom. Och nej dom hade inte skabb, dom hade fin och ren päls och var inte undernärda för att alla gäster och anställda på hotellet tog hand om dom. Snart ska jag ta en pan-pizza och vila lite. Blog u later, puss!
 
Gammal bild när jag hade världens crush i Danny, tomatoface
 

Green bikini

 

Hotellet vi ska bo på i Turkiet.

Här är hotellet som vi ska bo på, eller egentligen så är det två hotell, dom är liksom ihopsatta och man får båda i ett om ni förstår? Det ligger i Side, och vi har bott på Pegasos World tre gånger och vi kände att vi ville prova något nytt denna gång så då fick det bli det här hotellet. Jag tycker faktiskt om att resa med Nazar, tycker att det är bra att flyga med Nazar, små plan har det varit för oss dock. Så det var lite jobbigt om man skulle på toaletten, men det gick. Och ett stort plus till personalen som alltid har varit trevliga mot oss och andra.
(Bilder från Google)
 
Pegasos Royal (ena ''hotellet som hör till)
 
Pegasos resort (hotellet vi ska bo på)
 
 
 

Turkiet om 8 dagar ♡

Hej alla sötnosar. Nu är jag pigg igen och är redo att börja blogga. Dagen idag har varit ganska stressig, jag har städat garderoben och packat väskan för om 8 dagar så kommer jag vara i Turkiet. Hade helt glömt bort att berätta det för er, jag kommer hem på min födelsedag också. Ska bli så jäkla härligt att vara i värmen i en vecka. Sol, bad och god mat. Min underbara vän Sanna ska åka till Turkiet 4 dagar efter mig så vi funderar på att ses innan vi åker hem. Jag ska kanske ta hål i örat när jag kommer hem, typ långt upp om ni förstår? Haha jaja, är inte bäst på att förklara direkt. Just nu sitter jag och äter milkshake, choklad är seriöst det godaste som finns. Och det är ju fredag så. Idag när jag åkte till mamma så hade hon fått värsta Anna Skipper rycket, haha hon började prata om att äta nyttigt så hade hon köpt vitaminer och grejer. Jag och min syster satt där helt chockad och funderade var som har flugit i na. Snart måste jag forsätta rensa garderoben, shit vad mycket kläder jag har som jag aldrig sett förr nästan haha. Blog u later, puss!
 

Beauty isn't a size.

Hej sötisar, förlåt att jag har varit borta från bloggen ett tag men jag har varit förkyld och är fortfarande men jag vill verkligen skriva detta inlägg. Det handlar om vikt och sånt. Har märkt att det är riktigt många människor som klankar ner på andra för att dom inte har den kroppsformen dom gillar, både överviktiga och underviktiga (heter det så?) blir utsatta för elaka ord och kränkningar väldigt ofta. Sen är det riktigt mycket dubbelmoral från vissa som säger att man aldrig ska säga nåt mot nån människa men på fritiden så sitter dom och skriver elaka saker på Facebook och Instagram. Själv hade jag viktproblem i några år, kanske två eller tre. Och jag blev riktigt less på att folk alltid skulle klaga på att jag hade så smala handleder eller vägde så lite. Jag var rädd att sätta i halsen, ni kan tycka att det låter konstigt men hade en klump i magen varje gång jag tog en ny tugga. Det händer då och då ibland nu också faktiskt. Min poäng är att det är riktigt många folk nu som säger massa saker för att trycka ner andra. Just den personen ni skrattade åt för att hon eller han hade tajta kläder var modig nog att sätta på sig dom. Eller just den personen ni kallade smal och äcklig är modig nog att visa sig i bikini. Folk blir svagare och svagare, och man ser osäkra människor mer och mer. Själv så tycker jag att det är grymt modigt av folk att vara sig själv, att kanske vara lite mullig och inte tvinga sig att gå och träna eller spy upp all mat för att andra vill det. Eller dom som är lite smalare som inte går och trycker i sig en massa mat för att gå upp i vikt för att göra andra nöjda. Visst det kanske inte är bra eller hälsosamt att vara överviktig, men vem bestämmer vad som är vackert eller inte? Den överviktiga kanske tar mediciner som gör så att h*n går upp i vikt, och den undernärda kanske har en sjukdom som gör att h*n går ner i vikt. Enligt mig är alla lika fina, och jag tycker att det är så otroligt bra gjort av dom som vågar vara sig själv no matter what. Även om någon storbloggare sitter och skriver this or that. Och till er som är osäkra, jag har varit där. Jag vet att det är otroligt smärtsamt att höra vad vissa folk trycker ur sig. Jag har hört att jag inte ser ut som en pinne direkt eller att jag gör det. För mig spelar det ingen roll, för jag har lärt mig att acceptera mig själv, och jag vet att det finns minst en människa som accepterar den med viktproblem eller inte. Jag accepterar det och tycker att alla är vackra vilken storlek man än har på kläderna eller midjemåttet. För om man lär sig att acceptera sig själv så kan ingen få sig att känna sig dålig, jag vet att alla klarar det om dom kämpar. Tror på er, och älskar er vilken storlek ni än har bara ni är snäll mot andra, mig och er själva. Puss!
 

I'm home

Hej babes. Vi kom nyss hem ifrån mammas kompis, jag seriöst dog. Deras bebis var så jäkla söt. Melvin heter han. Nu tänkte jag sätta på en mysig film och gosa med min katt. Och eftersom att jag inte har mycket mer att säga så får detta bli dagens sista inlägg. Bloggar mer imorgon, puss!
 

Summer

 

Dagens beauty wanties

 
 

Pink

 

Trött tjej som skriver

Hej alla finisar. Gick upp nyss, är trött men jag överlever. Ska snart hoppa in i duschen, vi ska ju som jag skrev hälsa på mammas kompis som har fått en liten bebis. Älskar små bebisar men är så rädd att hålla i dom. Jaja, nog om det. Men där ska vi vara iallafall nästan hela dagen antar jag, sen ska jag hem och vi får se om jag hinner skriva ett inlägg då. Har iaf tidsinställt två stycken som kommer upp under dagen, kanske hinner tidinställa ett eller två till lätta inlägg bara. Ska gå nu, puss!
 
 ♡ Så stolt ♡
 
 
 
 
 

Vädret levererar

 Hej finisar. Jag har solat nästan hela dagen idag, mer än 30 grader typ. Love it. Så jag har inte gjort mycket mer än att njuta i solen. Imorgon ska vi till mammas kompis som har fått en liten bebis. Lite roligt för att dom har två barn sen tidigare och en fyller år samma dag som mig och den andra en dag tidigare än min lillasyrra. Iallafall så är det en liten pojke, jag föreslog namnet Melvin och nu ska han heta det. Sen har dom som jag skrev två barn till, och jag och deras 5åriga son Malte är bästisar typ. Så söt är han. Åt nudlar och kyckling idag, mums. Men om jag inte bloggar mycket imorgon så vet ni varför. Har inte mycket mer att skriva, kommer skönhetstips senare. Puss!
 

Lite frågor jag tog från Google.

1. Är du singel? Ja.

2. Är du lycklig? Aa.

3. Är du uttråkad? Ja, haha.

 4. Är du ledsen? Inte just nu nej.

 5. Är du italienare? Nej.

6. Är du gravid? Nej

7. Är du full? Nej, haha?

  8. Är du en cooling? Såklart ;)

 9. Är du från Irland? Nope.

10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Dom har aldrig varit gifta och är inte tillsammans nu nej.

skit

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Vet inte, kanske.

2. Har du nånsin blivit sårad? Ja.

3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja, haha.

4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Tror inte det.

5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nepp.

6. Har du haft en hemlig beundrare? Skulle inte tro det va, hahaha.

7. Är du kär? Nej, det är jag inte.

8. Vill du gifta dig i framtiden? Absolut.

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Va?

2. Hår eller ögon? Ögon.

3. Katt eller hund? Katt.

4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner.

5. TV eller Internet? Internet.

6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola.

7. Utekväll eller hemmakväll? Jadu...

8. Pengar eller lycka? Lycka helt klart.

9. Dag eller natt? Både och.

10. MSN eller mobil? MSN, haaha nerå. Mobil.

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej, har aldrig gjort det...

 2. Brutit ett ben? Nej.

3. Gjort nåt du ångrar? Ja.

4. Hoppat Bungee Jump? Nej, är grymt höjdrädd, men ser kul ut.

 5. Ljugit för någon du tycker om? Ja, men inte om nåt allvarligt.

6. Ätit en hel tårta? Nejnej, jag hatar tårta.

7. Gjort bort dig offentligt? Haha, jadu ett antal gånger då.

8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ne.

9. Gråtit när ett husdjur dog? Jaaaaa.

10. Velat försvinna? Vet inte, har aldrig tänkt att ta livet av mig direkt.

skit

Vad såg du på tv sist? Kommer inte ihåg ens.

Vems blogg läste du sist? Läser alla bloggar liksom efter varandra, men tror det var Zara Larssons ( Zarish.blogg.se ) 

Vad åt du sist? Choklad, igår kväll.

Vem pratade du med sist? Min syster.

Vem ringde du sist? Mamma.

Vem messade du sist? Pappa, men på Facebook var det Sherin.

Vad läste du sist ”bok”? Det var nån i skolan.

Vem pussade du sist? Min kanin.

 Vem kramde du sist? Syster.

Vem bjöd du sist på något? Syster igen.

Vad köpte du sist? Coca cola.

 

Wanties

 

5 saker jag älskar, hatar, är rädd för + fem pinsamma sanningar om mig...

5 saker jag älskar... Då räknas inte familj, vänner och Bieber ;)
1. Choklad.
2. Kärleksfilmer.
3. Kinamat.
4. Musik.
5. Engelska och norska.
 
5 saker jag hatar...
1. Leverpastej, usch.
2. Kaviar.
3. Stress.
4. No / NTA.
5. Djurplågeri.
 
5 saker jag är rädd för...
1. Blod, jag blir så yr och svimfärdig av det.
2. Grodor, obeskrivligt äckliga tycker jag.
3. Fiskar, som ni troligen vet så är jag riktigt rädd haha.
4. Jag är livrädd för att sätta i halsen.
5. Att göra fel...
 
5 pinsamma sanningar.
1. Jag börjar grina åt typ allt, kan inte hjälpa det haha.
2. Att jag trodde att jag var duktig på att sjunga förr, o herregud. AWKWARD.
3. Jag är mörkrädd...
4. Att jag gång på gång hittar mig själv äta glass framför kärleksvideosar.
5. Jag blir lätt beroende av serier, PLL är helt klart min obsession för tillfället.
 
 Tyckte att denna otroligt vackra bilden på mig passade.
 

Någon som gör gratisdesigner? :)

Hej finisar, tänkte bara fråga er om ni vet någon eller om någon av er har lust att göra en gratisdesign till mig och hjälpa mig lägga in den? Har helt ärligt ingen aning om hur man gör, skulle verkligen uppskatta det. Ni kan kommentera eran mail så skriver jag till er om nån har lust att hjälpa. Kram :)
 
Tänkte bara bjuda på den här söta bilden, hah så jäkla gulli.
 
 
 

Summer outfit

 

Godmorgon alla finisar

Hej alla söta blogläsare, inte jättebra uppdatering igår. Men som sagt var jag på kalas och jag somnade typ efter och sen glömde jag helt bort, men det blev ju två inlägg iallafall. Jag blev väckt av alarmet idag, för klockan elva ska vi kolla på en kanin som vi kanske ska köpa. Vi ska nog göra så hon får ungar också, finns ju typ inge sötare än små kaninbebisar som somnar i ens händer. Märkte igår att hur många som helst blev paff när dom fick reda på att Justin och Selena är tillsammans, eller iallafall vänner. Nu kommer dom ångra sig att dom kallat henne hora asså, det är aldrig okej. Ska gå nu, men vi hörs senare. Puss!
 

Färga håret?

Har faktiskt starka funderingar på att färga håret såhär, är ju egentligen mörkblond. Men vill ha det lite mer år det ljusbruna hållet med ljusa slingor nu till sommaren. Vad tycker ni?
 

Love it

 

Idétorka

Hej alla vackra läsare, som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på jättelänge. Det har blivit mer och mer vanligt nu eftersom jag har fått värsta idétorkan. Men som tur är under tiden jag hade lite ledigt så kom jag på nya förslag, och alla söta kommentarer ni skriver peppar mig verkligen. Känner mig så dum när går in här och det inte finns nåt nytt. Vill verkligen blogga, älskar att skriva av mig. Vill inte ha en sån blogg som endast handlar om utsida eller pengar, vill ha en äkta blogg med massa känslor i. Men även jag har mina stunder då jag inte kommer på något nytt. Ska snart fixa ny design, lovar. Imorgon ska jag på ''kalas'' iallafall hos min faster. Har även börjat lite med träningen igen, inte för att bli smalare. Utan för att bli piggare och sånt. Sen även har det varit så fint väder så jag har varit ute och solat + badat. Kommer kanske upp lite bilder som jag och min kusin ska ta till den nya designen senare. Ha det bra, blog u later. Puss!
 

RSS 2.0