Fall is here

 
 
 

Fuck haters

Hej alla sötisar, sorry för den usla uppdateringen. Men jag har legat i 39graders feber, och ja... Jag blev sjuk igen. Men jag börjar piggna till igen så ska försöka hålla bloggningen bra. Iallafall, idag ska jag nog bara vila. För känner mig inte 100% än. Men jag får överleva hur tråkigt det än är. Ska även gosa lite med min kaninbebis. Seriöst ni ska se hur gosig, jag dör. Utanför ämnet så igår kollade jag på ett program med folk med funktionshinder och sånt ska dejta. Så starkt och bra att vara med där av dom, iaf så sa en kille såhär till sin tjej när dom skulle på bio ''Ja, dom kanske inte släpper in dig. Du är ju så söt att det är farligt för diabetikerna.'' åh gud va gulligt. Har typ inget att säga, förutom att jag håller tummar och tår på att bli bättre och att jag ska blogga så bra jag kan. Puss!
 
 

Reality of fear.

Så sant
 

Ut och springa snart!

Hejhej, jag kom nyss hem från skolan. Slutade tidigt idag, är pigg idag faktiskt. Ont i huvudet och sånt bara, but I'll be okay. Ska snart ut och springa, rensar tankarna och tränar på en gång. Åkte till Rusta för ett tag sedan och köpte hantlar. Lila är dom såklart heh. Men innan jag går ut och springer så ska jag äta lax, haha älskar det faktiskt. Och sen ska jag gå på bandet och sen köra ett pass på träningscykeln. Vill först säga att det inte är för att rasa i vikt osv, utan för att bli mer hälsosam och må bättre. Ska skriva ett helt inlägg om det sen, och lite tips för att hålla motivationen uppe osv. Men nu ska jag äta, hörs senare. Puss!
 

Underbar dag ♡

Hej sötisar. Idag har varit en underbar dag, så härligt att vara lycklig. Världens underbaraste kompisar, och världens underbaraste han. Men de var nån som sparka bort mitt lås å shit haha. Men kommer få ett nytt så de är lugnt. Vi slutade 15.00 och så drog jag hem och ny skypar jag med bästa Liv. Finfin vän dedär. Känns så bra att saker äntligen är bra nu. Haha säger det hela tiden, men happiness is the only thing i feel right now. Lite poesi sådär, nerå. Imorgon slutar jag 13.20 också, fett mycke lyckaaaa. Har inte mycket att säga just nu, men ja. Ni förstår att jag mår bra iaf ;) Puss!
 

Skola skola skola

Hej alla sötisar. Jag gick upp nyss, är lite trött men inte sådär supermycket. Idag så är det ju måndag, så början på den nya veckan är här. Haha känns så löjligt att säga det, för alla vet nog men ja. Det är inte så lätt att komma på att skriva något på morgonen nu såhär när de enda man gjort är att gå upp. Idag slutar vi iaf 15.00 så superfarligt är det ju inte. Haha har ganska bråttom, eller nja men måste börja fixa mig nu. Pussssss!
 

Pink nails

 

Gott å blandat.

 
Hej alla sötisar. Jag har varit sjuk i några dagar, knappt orkat resa mig upp och dricka vatten typ. Men jag har försökt att mobilblogga, men tyvärr så hackar blogg.se appen för mig så det har inte gått nå bra alls. Men nu är jag tillbaka iallafall, frisk och kry. Är faktiskt glad, som ni troligen märkt så har jag inte varit så jätteglad på den senaste tiden för lite saker. Vet inte vad jag ska säga, ''förlorade'' nån som aldrig var ''min''. Men som tur är så finns det så underbara människor som får en att må så bra, typ som han. Haha mer säger jag inte, men om han skulle läsa så vet han vem han är. Jaja nog om det nu,gårdagen spenderade jag med bästa guldisen Sanna, och imorgon är det skola. Kommer typ dö på morgonen men jag ska försöka mitt bästa. Man märker verkligen att hösten är påväg nu, det blir kallare, mörkare på kvällarna men mest av allt så är mina händer kalla. Haha låter sjukt, men på hösten och vintern är mina händer som isbitar. Har typ alltid varit så. I'm so weird, haha. Jag är typ världens lyckligaste för att Svenska hollywoodfruar har börjar också. Maria är så jäkla go, och den där Siv verkar också vara en snäll människa. Men hon pratar om sex hela tiden, hahaha. Och Gunilla är så crazy att det är riktigt underhållande. Såg ni när hon sparkade ut en av hennes anställda för att hon hade pyjamasbyxor? Och Gunillas barn tittade på och skrattade? Helt sjukt. Menmen, det är ju minst sagt underhållande. Sen Idol också, Alexander Bard som har VÄLDIGT starka åsikter och Laila och Anders som skrattar åt honom. Har inte mycket mer att säga nu, men ha det bra. Puss!

Shopping is my workout

Hej alla gosisar. För typ en timme sen kom jag hem från stan, drog dit typ 1 efter skolan. Jag köpte ett par svarta byxor, en skjorta och sen åt jag också. Imorgon i skolan ska vi ha fyr/femkamp och spela minigolf också. Det blir la kul. Är väldigt trött, var på stan länge så. Shopping is my workout haha. Ne men allvarligt, ska kolla på Idol, sen blir det Svenska Hollywood Fruar (Maria är min favorit, och hennes son Nicholas är sååå söt). Sen ska jag faktiskt resa på mitt lata arsle och försöka träna lite. Åt frukost idag, wow. Det är inte ofta det händer, nyttig var den också så plus i kanten på det. Tänkte även underhålla mig med att kolla på lite Vines också, haha finns så grymt roliga. Jo förresten, vi har sovmorgon imorgon också. Halv tio ska vi ses på skolan. Yeey, happy tjej. Bloggar imorgon, puss!
 
Hahahahah.
 
 
 

Tävling hos Nellie B

Gick in idag som varje dag på Nellie Berntsson's blogg. Och såg att hon hade en grym tävling där man kan vinna nåt ifrån Grand parfymeri som kostade upp till 500kr. Jag tänker helt klart vara med, för det skulle vara superkul att vinna det. Och som ni kanske vet så ÄLSKAR jag smink, och när jag blir äldre vill jag bli en makeupartist. Säger ABSOLUT INTE detta för att fjäska, men tycker att Nellie är så grym också. Lika gammal som mig och har en av Sveriges största bloggar. Dessutom så pikar hon inte någon i sin blogg så den är helt fri ifrån skitsnack och kränkning. Så +100 till det Nellie. Jag tycker att ni också ska vara med i tävlingen OCH läsa hennes blogg, för gud vad bra den är. Varning för beroende framkallade dock. Här är länken: http://nellieberntsson.se/2013/08/20/tavling-med-nellieberntsson-se-grand-parfymeri/#comments
 
 

Love it

 

Skola snart

Hej alla sötnosar. Nu sitter jag här i soffan och ska snart gå till skolan.Vet ni? På Fredagar går vi till 15.15, haha åh gud hur ska jag klara mig? Längsta dagen på Fredag också. Får väl försöka överleva, idag slutar jag 13.00 iaf. Saga är sjuk så hon och mamma är hemma, hoppas inte jag blir smittad bara. Men blir avundsjuk för dom får ligga och sova nuuu. Haha jag drömmer om min varma säng. Men, back to reality haha. Bloggar senare, puss!
 
Old but gold
 

Work out, feel good

 

Redo för sjuan.

Hej alla fina bloggläsare. Gick upp halv sju, var inte så trött då men nu känner jag mig stendöd. Vi samlades klockan 9 utanför skolan och sen då var det nå infomöte och sen visade dom runt. Fast jag och mina kompisar visste ju redan allt eftersom vi gått här länge. Sen klockan 9.45 så gick vi hem, jag och Vendela och alla andra. Sen var jag med Vendela ett tag och vi gjorde typ inget haha. Trökade bara, och sen åt jag och nu sitter jag här. Har verkligen inget att göra, ska nog bara ta det lugnt. Och imorgon eller på onsdag blir det nog stan också. På onsdag skulle vi även ha minigolf och fyrkamp eller var det hette haha. Har aldrig spelat minigolf förr så vi får la se hur det går. Bloggar senare, puss!


3år.

Hej världens finaste läsare. Idag är jag ledsen och taggad, jag är verkligen superledsen för idag är det 3 år sedan min farfar dog i cancer. Kommer ihåg när mamma kom in till klassrummet och sa det, värsta beskedet jag fått i hela mitt liv. Saknar honom som fan, och jag kommer kämpa för att göra honom stolt.♡ Annars idag så är det första ''dagen'' i skolan. Eller ja, dag och dag är det väl inte. Men ni förstår. Typ 20över 8 kommer Cornelia och Vendela halv nio. Så går vi tjugo i. Vet inte vad jag ska säga mer än för dagen har ju inte börjat. Men bloggar senare, puss!
 
Dåliga bilder, I know. Men dom är tagna med webbkameran nyss.
 
 
 

Skola imorgon, alarmet ställt.

Godnatt alla söta bloggläsare. Skola imorgon, så nu är alarmet ställt. Cornelia och Vendela kommer vid 8.20 någonting så går vi till skolan tjugo i nio. Bloggar imorgon. Puss!


Den lilla svarta x3

 
 
 
 
 

Mycket som går igenom mitt huvud

Hej alla finisar. Som ni märkt och som jag skrivit om tidigare så har jag inte varit så glad över lite saker. Och häromdagen så blev det värre igen för att en person som betyder väldigt mycket för mig sa lite saker, inte nåt som jag tänker ta upp. Imorgon är det även 3år sedan farfar dog. Det känns hemskt, jag kommer helt ärligt inte på några ord på hur ont det gör i mig när jag tänker tillbaka på den dagen. Tårar i ögonen nu, men ska kämpa. Iallafall så är det ju även första skoldagen, ska bli sjukt kul att träffa alla kompisar. Liv, Vendela, Cornelia, Klara, Emilia, Anna, Isabelle, Signe och ja alla haha. Men idag ska jag bara fixa lite inför imorgon och allting, var glad att ni inte bor med mig. Mitt morgonhumör är inte på topp hahaha. Har typ inget att säga, how unusual right? Bloggar senare, puss!
 Bild från i Onsdags, det blev nå skumt med ljuset så ja ni ser ju. Jag må vara blek, men inte så blek haha.

Ritat Kenza

Jag satt och ritade idag, och självklart så blev det en av mina favoritbloggerskor Kenza som är så galet vacker. Vad tycks?
 

Give meeee

 

Feeeeet diss.

TMZ, vet inte ens vad jag ska säga för jag är så förbannad. Hemska människor är det, och dom hittar på hemska rykten. Inte bara om Justin utan om alla, dom beter sig värre än ett litet barn. Photoshoppar bilder där Justin skulle vara naken och sjunga för sin mormor? Nä usch säger jag bara. För om man tänker efter, det är mobbning. Det är fan inte kul för den personen dom hittar på saker om. Det är inte ofta jag är förbannad, men nu kokar det i hela mig. Fyfan för TMZ och deras äckliga lögner och påståenden.

 

A little girl with big dreams

Jag har alltid varit rädd för drömmar, aldrig trott att jag kunde uppfylla dem eller nå dem. Men min syn om det har ändrats ganska mycket dom senaste åren. Allt började nog när min farfar gick bort, han hade så stora drömmar och han kämpade så hårt för att komma dit. Det inspirerade mig så mycket, det fick mig att vilja nå mina drömmar också. För han hade upplevt så mycket i sitt liv, han hade nått så många drömmar i sitt liv. När jag är gammal vill jag sitta och säga så också, jag vill kunna säga att jag är stolt med det jag gjort. Och jag vet att jag kommer det. Jag har stora drömmar, jag vill göra saker som får mig glad. Jag känner att så många människor är rädd för att just drömma stort. Kanske för att någon annan säger det, eller för att dom själv tror det. Det är så synd i mina ögon för  att jag vet att många i 30års åldern sitter hemma och har supit bort halva livet eller gjort allmänt dumma saker. När dom kunde ha varit ute och haft kul och kämpat dit dom vill komma. Nåt som verkligen har hjälpt mig med motivationen är mål, eller att längta till något. Då går iallafall min vardag bättre, och om man känner att man inte har nåt att längta efter så får man leta helt enkelt. Eller skaffa sig något att drömma om. Som jag just nu, jag ser fram emot att börja skolan så jag kan visa alla som någonsin tvekat på mig att jag KAN för det vet jag. Jag har gått en långt bit på vägen, men inte hela. Skolan kommer bli min största prioritering det här året. För det är inte många år tills jag börjar gymnasiet, det är inte många år tills jag kommer se tillbaka på allting jag gjort och tänkt på det jag kunde gjort bättre. Och så vill jag inte att det ska vara. Men ja, jag är skiträdd att jag ska klanta till det. Inte direkt så att det inte hänt förr. Och det skrämmer mig, men det skulle skrämma mig ännu mer att tänka på allt jag kunde gjort. Vad är era drömmer och mål? Skulle vara jättekul om ni vela dela med er.

 

 
 

Glad idag

Hej alla goa bloggläsare. Vaknade för ett tag sen, och jag är rätt glad idag faktiskt. Nu idag kommer jag inte orka bry mig om problem osv. Och vet ni mer vad som har hänt som jag helt glömt att berätta? En av våra kaniner har fått en kaninunge och den andra kanske kommer få. Hur söt som helst, och den är vit med en beige rand på ryggen ungefär som sin pappa. Heh nog prat om det, om några dagar ska jag till stan också. Vi får se vem jag ska gå med, kanske med min kusin. Tänkte köpa träningsbyxor, en träningstopp, en stickad kort tröja och en väska. Fick ju lite pengar när jag fyllde år. Sen på Söndag ska jag även till stan och byta ett par byxor för det var inte rätt storlek. Nu ska jag kolla runt på lite bloggar sen ska jag skriva ett inlägg om drömmar osv. Hörs sen puss.
 Bild på universums finaste människa.
 

Top 5 beauty vloggers.

 

Collage med lite wanties nu när sommaren börjar nå sitt slut

 

Kämpa in i det sista.

Hej alla fina bloggläsare. Igår så gjorde jag inte mycket, vi åkte och hälsade på lite folk och hade myskväll sen. Och idag hade jag kalas här hos pappa, fyllde ju år för prick en vecka sen. Fick pengar och lite annat, sen gick jag till min kusin och har varit där sen dess. Vädret idag har ju varit helt knas, solsken, regn, solsken, regn osv. Men just nu öser det ner, så tänkte mysa ner mig under täcket med lite god mat och en bra film. Mysigt. Imorgon är det en vecka kvar tills skolan börjar också, åh inte tidiga mornar. Det är bland det värsta jag vet. Men jag klarar nog det, tänker kämpa in i det sista detta år. Är faktiskt nöjd med resultatet från det här året, dock har det funnits väldigt tuffa tider. Några av er vet väl att jag har något problem att bli smittad, folk tror OFTA att jag ljuger. Folk tror inte att jag kämpar, men jag gör det. Så mycket, dom vet inte hur många läkarbesök jag fått gjort, hur många ord jag fått emot mig från folk som tror att dom vet saker. Det är jobbigt, men jag tänker inte ge upp. Jag tänker nå mina drömmar, jag har lovat mig själv och alla andra det. Har så otroligt stöttande föräldrar och vänner som alltid finns där. Kunde inte önska mig bättre. Och även om jag är sjuk ofta, så vet jag helt ärligt att jag är en bra person som inte kallar andra saker eller dömmer som vissa andra gjort mot mig. Nu ska jag äta, kommer ett inlägg senare. Puss!

 

Bättre nu

Hej alla goungar. Är mycket gladare nu, hänt lite saker osv. Ville bara säga att jag kommer tillbaka nu och ska göra allt jag kan för att blogga så mycket jag kan. Skolan börjar ju snart också, det är väl kul förutom alla läxor och att gå upp tidigt på morgonen. Ja i princip så är väl det enda som är kul att träffa kompisarna. Dock så har ju många bytt tyvärr. Igår så åkte vi till mammas kille så vi är här nu. Åker till pappa imorgon. Och imorse så visste jag inte om jag hade sovit eller om jag var vaken? Haha sjukt. Vet inte vad jag ska göra idag men det blir väl att se. Puss.


Lite ledsen

 
Hej alla goungar. Ni har märkt att jag knappt bloggat, och det är väldigt jobbigt att skriva och jag vet inte hur jag ska förklara. Känns tyvärr för personligt för att skriva ut, men jag kanske gör det sen. Och jag är ledsen, helt ärligt riktigt ledsen. Brukar vara glad men inte dom senaste dagarna. Det är en särskild anledning till det som ni kanske förstår. Just nu vet jag inte hur jag ska göra det bättre, men jag kan väl säga att det handlar om han. Just den där killen som får mig att le och grina på samma gång. Och till er som bah ''Omg, är inte hon för liten. Hon fattar ju inte''. Men JO jag fattar så jäkla bra. Jag vet hur det är att bli SÅRAD och det är inte första gången om jag ska säga det. Har inte skrivit om detta för jag vill inte att folk ska tro att jag vill ha uppmärksamhet. Men nu är jag trött, jag är trött på att inte berätta. Så ja jag är ledsen, som vilken annan människa som helst. Fan för att känna såhär, vill bara att han förstår. Åh. helvete.
 

Hejhej, hemskt mycket hej.

Hello alla sötnosar. Igår vid femtiden på morgonen kom vi hem från Turkiet och så fyllde jag år. Hade bästa födelsedagen, men var så sjukt trött haha. Först så kollade jag på Devious maids och sen så sov jag lite. Efter det så åkte jag till mamma och hade kalas, jättenöjd med allt jag fick. Kanske kommer ett inlägg där jag visar senare. Sen åkte jag och var med Sherin och lite andra folk. Och när jag kom hem på kvällen kika jag med lite folk och sen sov jag. Jag ska försöka få tid att färga håret innan skolan börjar också, ååhhh hatar att gå upp tidigt på morgonen. Jo förresten så glömde jag minnet till datamusen utomlands så nu kan jag inte använda den heller haha, sällan jag. Men jag överlever nog. Tänkte gå ut lite senare, ska nog ta ut min katt på en promenad hahahha. Har inte mycket att skriva nu, men jag bloggar senare, puss!
 
Om ni vill så kan ni följa mig på Instagram där jag bombar med bilder ''klarabieberfrank'' heter jag där.
 

Jag satt och tänkte idag.

Idag satt jag och tänkte, på allt möjligt nästan. Skönt att rensa tankarna, och helt ärligt så måste jag säga att jag är STOLT. Jag är stolt över det jag har åstadkommit, lärt mig och främst är jag stolt över hur jag respekterar andra och mig själv. Idag finns det så många människor, ungdomar främst. Folk i min ålder om man säger så, som sitter och klankar ner på andra på internet. Kollar på andra människor snett och dömmer så fort dom ser hur en människa ser ut, hur mycket mat dom tar. Tanken på det kom upp i mitt huvud när vi satt och åt idag, då kollade två VUXNA människor konstigt på mig och min familj när vi åt. Särskilt min syster, och hon är 9år. Jag tycker att det är både sorgligt och hemskt för att dom ska kolla med värsta blicken på en liten flicka som äter sig mätt. Dom kollar inte på den underbara tjejen på insidan, dom tar sig inte tid att se vilken människa som hon är. Och samma sak när en överviktig man halkade idag, dom flesta skrattade men jag blev bara rädd att han hade gjort illa sig. Finns tyvärr väldigt få människor som inte bryr sig om vilket mått man har runt magen eller vilken storlek man har i kläder. Och jag tycker helt ärligt synd om dom människorna, för dom missar chansen att få underbara nya vänner med hur goa personligheter som helst. Men istället så väljer dom att umgås med falska människor som tycker att utseendet är viktigare än allt annat och snackar skit om allt och alla. Jag märker hur en människa är falsk genom om den inte går ut och umgås med mig om jag har mjukisbyxor och slarvigt hår. Men dom människor jag umgås med är så underbara, dom finns för mig i vått och torrt och jag kunde inte önskat mig bättre. Det trodde inte den osäkra tjejen jag var för fyra år sedan, men jag är glad att jag har haft föräldrar som uppfostrat mig till att alltid vara nöjd med mig själv och låta andra som stör mig vara. Jag ser så mycket av mina föräldrar i mig, dom accepterar alltid folk så länge dom möter andra med respekt. Och jag kan inte vara mer stolt med hur jag har blivit uppfostrad. Skillnad mot för andra, jag vet en tjej som har en mamma som dömmer så jäkla fort och ljuger om bland annat att jag har gjort saker och mobbat andra. Jag mår illa på sånt, jag mår illa av människor som tror att dom är så mycket bättre än andra och kan få allt dom vill genom att knäppa med fingrarna. Jag vet vad jag vill, och jag kommer kämpa som attans för att komma dit. Och jag är precis som alla andra, den ena dagen känner jag mig misslyckad och den andra nöjd. Men jag kommer veta i slutet så har jag gjort allt jag kan för att vara den bästa person jag kan. Och det är synd att inte många kan säga så idag. Bråk på Instagram, kallar andra för horor och massa andra fula ord. Nej tack, jag kan hata en människa utan att trycka ut mig massa elakheter offentligt. För det är bara pinsamt.
 
If you are gonna point fingers, make sure your own hands are clean...
 
 

Sov gott alla sötnosar


Lite shopping och annat

Hej alla gullungar. Idag har vi tagit det lugnt och chillat i poolen sen så har vi shoppat lite. Bilder under, en hollister mjukisdress, vita converse och ett par neongula shorts. Sen när vi skulle äta så fanns det karamelliserade äpplen, mums. Och i kön när jag skulle ta mat så var det en urgullig liten kille på runt 6år som log mot mig, sen så försökte han prata danska. Fattade inte ett skvatt, kände mig så elak att jag inte svara haha. Har även sett den där vackra killen igen, asså helt sjukt hur vacker han är. Jaja, nu ska jag inte sitta här och skriva vad jag tycker om han, haha det blir väl en bibel i såntfall. Jag ska tjata som attans på mamma att få skaffa navel piercing. Sååå snyggt! Har inte så mycket mer att säga, puss!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0