♡ Höstlov ♡

Hej babes. I know, I know. Uppdatering har varit skit som vanligt. Men mycket saker har hänt. Nu är det höstlov iallafall, så sjukt härligt. Den här veckan ska jag hinna med så mycket som möjligt tänkte jag, så blir nog att vara med kompisar osv. Känns som dethär blev de tråkigaste inlägget i världhistorien men så kan det vara. Tänkte bara säga att jag är tillbaka haha.
 
Två år kan göra mycket som ni kanske ser, kommer ihåg att jag inte mådde bra alls när denna bild togs.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sweater weather

 

Dagens samhälle är fucked up

Ja som rubriken säger, detta inlägg kommer handla om dagens samhälle. Eller vad ska man säga? Ett bra samhälle för många och ett dåligt för många. Det finns många saker jag stör mig på, som jag aldrig öppnat mig upp för och skrivit om förut. Nu tänker jag göra det. En kille, 18år. Med all sin trygghet här ska tydligen bli utvisad. Och åka hem till sitt hemland Liberia. Allt i detta är fel, en kille utan någon i det landet ska åka dit. Vad tror migrationsverket att han kommer ha för fritid?
Som han sagt i intervjuer, alla hans vänner här. Vad kommer hända med dom? Jag spyr på dagens samhälle ibland, folk tror att dom kan göra vad dom vill hit och dit bara för att dom har makt. Folk sitter där med sin kaffekopp, tar en slurp och sedan bestämmer vilkens liv dom ska förstöra idag. För det är sanningen, vissa hjälper och vissa inte. Detta handlar inte bara om migrationsverket, det handlar även om soc och allmänt elaka saker.
 
Nästan varje dag ser jag någon, det kan vara på min facebook eller på gatan. Folk som tas ifrån sin trygghet, allt dom har försvinner och soc tror att det hjälper. Jag har aldrig varit i en fosterfamilj, men har vänner som varit det. Jag har en jättefin killkompis, dom tog från honom ifrån hans familj. Det är så fel, dagens samhälle är så fel.
 
Vuxna med mycket makt använder den ofta emot folk eller för att dom kan helt enkelt. Jag och många andra blir så trötta på det. Tjejen ni ser på gatan, hon kanske kommer tas ifrån sin familj. Eller killen i din klass, han kanske kommer få ett brev ifrån migrationsverket att åka till ett främmande land med främmande människor. Jag blir så förbannad. Människor som behandlar andra som skit kommer aldrig få en plats i mitt hjärta, fyfan. Jag tänker ge så jävla mycket cred till Mattias Sandelius som vill få honom att stanna, och alla andra som hjälper med detta. #låtibbestanna
 
http://www.svt.se/wd?widgetId=23991&sectionId=562&articleId=1515347&type=embed&contextSectionId=562&autostart=false
 
 
 
 
 
 
 

Cozy

 

Wake up, work out, feel good

Nyss kört klart min nya dagliga workout, seriöst det gör så ont ibland att träna. Men efteråt är det en underbar känsla. Träna är något jag gör för att bli starkare + det hjälper konditionen och därmed min astma. Och när man äter och dricker nyttiga saker så mår man så otroligt bra. Har gjort det i ca två veckor och man märker verkligen skillnad. Mycket med morgonpigg, men framförallt ens psyke blir starkare.
 
Man lär sig själv att man kan, man kämpar in i det sista. Belöningen är att sitta där efter, med träningsvärk men med så bra tankar. Haha, ja det är något som verkligen gör mig glad, den här gången tänker jag inte ge upp. Aldrig en chans. Med peppbilder och massa musik så blir iaf jag jättepigg. Jag har ca två mappar med bilder, quotes, nyttiga recept och hälsosamma recept. Nu kommer säkert nån sitta där och bah ''du är ju tretton, du förstör din kropp och ska inte träna''. Till er vill jag bara säga...
 
Jag mår bättre än någonsin just nu, har varit ledsen men nu är allt bra. Och träningen är en stor del av det, att kännas att man kan lyckas med något. Om ni tränar och har lite peppmusik så är det bara att skriva till mig eller kommentera. Puss!
 
 
 
 

Give me this

 

Chillingwithmybestie

 


5 things

1. Jag gillar verkligen inte mitt skratt, låter som en åsna haha.
2. Jag har blivit beroende av Ed Sheeran.
3. Jag är väldigt kräsen vad det gäller mat, haha.
4. Jag älskar när killar har fina ögon och leende.
5. Jag har tyvärr för höga krav på mig själv ibland.
 Ja vad ska man säga.........
 

Jobbigt workout klar

Hej alla finisar. Idag har varit en ganska vanlig dag, både upp och nedgångar. Men jag känner mig starkare än någonsin och inget ska få ta det ifrån mig. Varken han eller matteprov. Så det så, hehe. Iallafall har nyss tränat och fyfaaaan säger jag bara. Vill inte ens tänka mig träningsvärken som kommer imorgon. Kommer väl se ut som om jag föder barn när jag går ungefär.
 
Menmen, who gives a shit. Haha nej skoja. Jag är typ skittrött men full av energi. Någon som vet känslan? Har blivit lite gladare på senaste tiden, visst är jag jätteledsen ibland men jag ska verkligen göra mitt bästa att skita i alla idioter. Inte helt lätt när det handlar om någon/några man ser i skolan varje dag men så kan det vara. Nu ska vi faktiskt inte skriva en sorlig bok här. Vad händer imorgon då? Det gamla vanliga I guess, skola sen gå hem och träna och sen dö typ hahaha.
 
Ska kanske göra en ny design, många säger att dom inte ser min header och det är ju lite skumt. Men vi får se om jag hittar någon som kan hjälpa mig, det är ju viktigt med en bra design. Nu tänkte jag vila lite, pusshej!
HAHAHHAHAHAHAHA FÖRLÅT VENDELA
 

In school

Hej alla sötisar. Sitter här i skolan med Vendela just nu och ska gå på lektion snart. Tänkte bara säga hola från oss.


Matteprov today

Hej alla fina bloggläsare. Jag uppdaterade inte så mycket igår för att jag har ett matteprov idag som jag pluggat till osv. Matte är nåt jag verkligen inte fattar på något sätt och vis. Så känns som provet kommer gå otroligt dåligt, men det åsterstå att se right. Jag blev klar lite tidigare så jag fick tid att blogga. Sov konstigt så känns som min rygg ska gå sönder typ, så jävla ont.
 
Men får väl klara mig, som alltid haha. Efter skolan så tänkte jag gå hem och vila bara. Jag bli så sjukt trött av skolan. Är jag den enda? På helgerna orkar jag hur mycket som helst, men på vardagar är det no no no. Lite jobbigt kanske. Nu tänkte jag äta lite frukost. Bloggar sen om jag inte somnar haha, puss!
 
 

...

 

Top 4

Nu tänkte jag tipsa er om mina fyra favoritserier. Så himla beroendeframkallande. Älskar dramaserier och om ni gör det också så är dessa stora tips.
 
Vem har inte hört talas om kända Gossip girl? Jag började kolla förra veckan, och jag är helt fast. Här är lite info om serien: Gossip girl, en skvallersida som visar oss världen i Manhattans elit. Skandaler och drama. Men vem står bakom skvallersidan som vet allt om alla? Det åsterstår att se.
 
Pretty little liars, min personliga favorit. Snart kommer det 2 timmar långa halloween avsnittet. Här är lite info: Den mysteriska Alison och hennes fyra vänner har en ganska speciell relation. Alison har väldigt starka åsikter och många gillar inte henne. En natt när flickorna hade en sleepover och dom vaknade mitt i natten, så såg dom att Alison inte var där. Allt blir svårare för flickorna så dom blir utpressad av -A som vet alla deras hemligheter och inte är rädd att använda det emot dom.
 
Devious maids inleds med att den unga städerskan Flora dödas. Hon var lite speciell, ganska hemlighetsfull. Man får en inblick i hennes vänner med samma yrke's liv. Killen som dömts men är oskyldig har en mamma som blir ''vän'' med alla andra för att ta reda på vem den skyldiga är. Med ett falskt namn tar hon an världen. Allt för att rädda sin son.
 
Desperate housewives handlar som sagt om några hemmafruar. När en av dom tar livet av sig försöker vännerna ta reda på varför medans som försöker leva sitt liv. Vad är det för hemligheter? Och hur ser livet ut för alla dessa fruar med olika liv?
 
 
 

I'm stronger than yesterday

Som ni såg i förra inlägget. Sorry för dålig uppdatering. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ni har hört allt. Mina misstag, det bra jag gjort. Jag önskar jag kunde berätta så mycket mer, men jag kan inte. Huvudsaken just nu är att jag själv har insett att det är dags att gå vidare. Att jag inte kan låta alla såra mig, för JAG förtjänar bättre. Det vet jag. Jag har mig själv och mina fina vänner och familj att tacka det för. Vissa människor i livet behandlar en som skit, och han var en av dom.
 
Man lär sig av sina misstag som tur är, och från och med idag lovar jag vara en bättre människa mot både andra och mig själv. Jag känner att jag måste gå efter vad som är bäst för mig, och det är att hur ont det än gör så måste jag bli tryggare i mig själv. Jag kommer vara ärlig, tänker inte sitta här på bloggen och skriva om ett drömliv jag inte har. Jag möter motgångar varje dag precis som er som sitter och läser nu. Och jag är stolt över det, för det får en att inse vad som är mist sagt viktigt för sig själv.
 
Jag tänkte sluta där, lämna er med tankar om hur ni kan bli en bättre människa mot andra och er själva. Jag älskar er.
 
And guess what? I'm back.
Love me or hate me, I swear it won't make me or break me.
 

RSS 2.0