Sorry för sämst uppdatering

 
 

Skola strax

Snart så tänkte jag faktiskt gå till skolan. Sovmorgon idag, slår aldrig fel. Slutar typ 15.00 och ska sen gå på stan och leta efter en vinterjacka. Blog u later, puss.


Lördag ♥

Hej alla sötnosar. Galet jävla skönt med lördag och helg. Idag ska jag faktiskt vara med Sanna och hon ska sova hos mig, gosh I've missed her so much. Har ont i varenda muskel i min kropp, för vi fick vara ute i typ en timme igår. Låter löjligt men jag hade en tshirt så mina armar blev knallröda och jag kunde inte röra mig. Vi sprang ute så därför jag har träningsvärk. Snart ska jag äta, sen ska jag typ leta efter en vinterjacka att beställa hem. Typ alla är i slut i xs/s så jag är lite sur. Men får väl leta.
 
 
Igår så ritade jag typ hela kvällen, haha kunde inte sluta det var grymt kul. Som sagt så har jag även skaffat videofyme, så följ mig där. Igår på svenskan i skolan diskuterade vi lite om bloggar och sånt. Många som trodde att man mest skrev om mode, och sånna saker. Visst gör jag det, men vill även något mer med min blogg. Att inspirera folk liksom, hoppas jag gör det eller kommer få göra det i framtiden.
 
 
Annars då? Kommer inte på något intressant att skriva om just nu så får sluta skriva nu känner jag. Puss!
Haha, hittade den här gamla bilden på mig och Sanna. Jag dör, hahahahaha.
 

Falska vänner.

Jag frågade runt några av mina vänner vad jag kunde skriva om i bloggen, alltså ett åsikts ämne helt enkelt. En av dom sa att jag skulle skriva om falska vänner, och jag tänkte passa på att göra det. I mina ögon är det riktigt fult, först så säger dom att ''jag lämnar dig aldrig, du är som en syster. Vi kommer bråka men kommer aldrig lämna dig'' osv. Jag var med om det, häromdagen faktiskt. Det finns en tjej jag har känt i ca två år, vi var supertajta. Hon visste typ allt om mig och jag trodde jag aldrig skulle förlora henne.

Sen kom det personliga problem, inget jag vill nämna och hon är ingen jag vill hänga ut. Men iallafall så hände det saker, vi bråkade inte men jag visste att hon var arg på mig fast hon sa nej. Tiden gick lite och jag skrev men fick aldrig svar, tror inte hon förstår hur ont det gjorde i mig. Från systrar till främmande människor typ, har alltid sagt att vi alltid kommer vara vänner men tydligen så är det inte så i hennes ögon. Jag värderade henne så himla högt, jag sa till alla att hon var min bästa vän. Mina föräldrar vet vem hon är och var tacksamma att hon hade hjälpt mig igenom saker.

Men i måndags skrev hon att jag skulle sluta skriva, blev hjärtekrossad. Alltså, hon var en sån fin vän. Eller ännu mer som en syster. Jag har grinat floder, sitter med tårar i ögonen bara av att skriva. Folk bara leker runt med mina känslor ibland, men jag är en människa och jag känner saker. Jag bryr mig inte vem du är, behandlar du mig med respekt gör jag detsamma och hur mycket jag än älskade den vännen tänker jag inte sitta här och be henne komma tillbaka. För hon tar ansvar för sina egna handlingar, jag öppnar mig lätt för människor. Men det dröjer länge innan jag litar på någon, jag litade på henne men det verkade hon skita i.

Vill inte skriva något elakt om någon i det här inlägget, eller säga att hon är falsk för det är hon inte. Vill bara visa att jag vet hur det är, man känner sig värdelös och undrar varför det hände just en själv. Jag är ju lite fast där just nu, men har bestämt mig att gå vidare i mitt liv, att le och att vara lycklig för alla mina vänner som stannar kvar no matter what. Vad är era åsikter och historier om detta om ni vill berätta? Ni kan såklart vara anonyma. Ni kan skriva till min mail om ni vill: [email protected] eller lägga in en kommentar så ska jag försöka hjälpa er så mycket som möjligt. Ni kan även skriva på kik: klarabieberfrank . Puss på er!

 

Random bild.

 

 


I want this

 

Följ mig på videofyme


Bra daaag

Hola babes, idag har varit en bra daaag. Slutade typ tjugo över tolv för svenska läraren skulle bort. Vi hade dock två prov idag, So gick bra men No dåligt. Men skitsamma, efter vi hade slutat var jag med Cornelia lite för pappa skulle ge henne en skjuts hem så hon slapp gå. Sen när jag kom hem så satt jag mig i soffan och har inte gått upp än hahahaha. Men ska göra det snart, ska träna sen ska jag äta lax. Det godaste som finns typ, och nyttigt också.
 
Fast jag måste vara ärlig, längtar ihjäl mig till imorgon så jag kan äta choklad. Är beroende ju och försöker sluta så det blir lite svårt då och då. Känner typ att jag aldrig har något att prata om, jag kan ju passa på att säga att jag vunnit biljetter till talang när dom kommer till gävle. Fyra stycken den 15 November tror jag det var. Så det blir väl ruuuligt.
 
Imorgon ska jag helt klart bara ta det lugnt, är utbränd efter alla jäkla läxor och prov. Så skönt ska det bli med lite helg, haha I'm not gonna lie liksom. Idag hade vi orientering i det askalla vädret, usch säger jag bara. Frös ihjäl, men klarade det så det var la bra. Måste bli bättre på att blogga, men är så trött och slutar sent och allt. Så det blir jobbigt, men ska göra tidsinställda inlägg så det få bli bra hoppas jag.
 
Måste läsa lite nu, men bloggar sen. Puss!
 
 

Blandade känslor... Eller nåt

Hej alla sötnosar, idag har min dag varit lite uppochner. Varit skitglad, lite nere osv. Men alla har sånna dagar så överlever. I'll be okay so don't worry. Iallafall, idag hade vi No, So, Matte och elevens val. Och på elevens val så tog jag So igen för vi har prov och nu är jag bombsäker.
 
Men No'n är lite värre, så ska träna mer på det snart. Hade även utvecklings-samtal och det gick skitbra. Alltid roligt att höra att man är duktig. Haha, jag brukar faktiskt sköta mig i skolan. Har typ kommit i bråk med en lärare en gång. Men ska inte gå in på detaljer. Just nu sitter jag här och lyssnar på Taylor Swift haha. Skitlängesen, but I like her so.
 
Vet inte varför jag skriver på svengelska lol. Men nu får det vara så, tänkte passa på att säga att ni ska följa mig på instagram: klarabieberfrank
 
Är trött så orkar inte skriva mer nu, men pusspuss.
 

Seg dag

Hej alla gosisar. Idag har jag varit jävligt seg, haha. När jag vaknade så kunde jag knappt hålla ögonen öppna för jag var så galet trött. Men nu är jag lite piggare, efter en skoldag. Helt ärligt, somnade nästan på NO lektionen hahaha. Det var sjukt pinsamt. Menmen, efter skolan åkte jag och pappa och handlade lite, ni ska veta hur sjukt sugen jag var på choklad. Men nu ska jag BARA äta det på fredagar, kände mig lite stolt när jag gick därifrån utan en marabou i handen. Inte för att jag ska rasa i vikt, bara för att jag måste få bort mitt beroende.
 
Ja jag är beroende av det, låter helt weird men så är det. Och så blir det ;) Men tror inte ni vill sitta och lyssna på mina beroenden för mat och sånt här så jag tänkte prata om något annat. Det här året ska jag verkligen ge fullt ut i skolan, inte en bra start men nu är jag igång och ska kämpa som attans. Nu i högstadiet, allt man gör är ens framtid och jag känner att jag vill göra något bra om det hur trött eller sjuk jag än är. Jag ska vara ärlig, har ganska lätt för vissa ämnen som tur är. Är verkligen inget a barn (no offence till er som är det eller inte). Men folk vet att jag kämpar, jag vet att jag kämpar och det är viktigast.
 
Idag har väl varit en rätt så intressant dag haha, fick bland annat berätta för två killar i min klass varför jag älskar Justin. Kan inte sätta ord på det så det var lite svårt men fick nog ut en liten poäng iallafall. Sen har jag bara varit med Liv och Cornelia, Clara och Emilia osv. Har massa fula bilder på oss sen vi hade tråkigt i matsalen. Kommer ihåg förut på Facebook när jag la ut en bild där jag verkligen var oseriös och hade klätt ut mig till en fjortis och sen så var det väldigt bittra människor som satt och kommenterade att jag är pinsam och skämmig.
 
Verkade inte alls fattade att jag skämtade, det enda som är pinsamt där var hur illa dom betedde sig, på nätet tillochmed. Men nu ska vi inte sura här, let's talk about something fun. Den 11-12 Oktober är det typ som en spökrunda i Gävle. Och gissa vem som ska gå med lite kompisar? Jo den livrädda tjejen som sitter här och skriver. Garvar bara av att tänka på hur jag kommer skrika och allting. Ni kan läsa mer om det här för er som är intresserade att gå: http://www.hauntedhalloween.se/ . Nu tänkte jag ta och lyssna på lite gamla låtar av Justin och sen göra läxor. Kommer ha fullt upp med sånt i veckan. Men det är de nog värt, pusshej!
 
Lite skillnad hahaha, 2011-2012...
Och nu...
 

Monday

Hej alla fina läsare. Idag är det jättedåligt väder, iallafall här jag bor. Så har varit lite seg sen jag kom hem från skolan haha. Snart ska jag resa på mig och träna lite, då blir jag piggare. Sen ska jag göra lite läxor, och sen kolla på film och sen sova typ. I morse var jag inte så trött helt ärligt, vart lite förvånad över det. Haha men det är ju bra, så ska inte klaga.
 
 
Vill ni ha ett inlägg om hur jag håller motivationen uppe? Ett uppdaterat inlägg alltså, gjorde ju ett förr men har lite nya tips och ideér. Nu över till något helt annat - jag har märkt att jag saknar min gamla klass sjukt mycket. Alla var så nära på nåt sätt, vi hade ju trots allt gått tillsammans i tre år. Och igår föll en eller två tårar ner från min kind när jag kollade på gamla videos och bilder från förra året / början av det här.
 
 
Nästa år ska jag byta skola, dit nästan alla från förra klassen går nu. Längtar dit sjukt mycket, jag tycker ju att många i min klass är snälla men det är svårt sånt där. Lite ovan bara antar jag. Men så kan det vara. Kommer ihåg när vi åkte till Kratte, alla hade så grymt jävla roligt. När vi smög in till varandra och pratade hela natten, jag fick någon panik för jag visste att om några månader skulle vi skiljas åt. Alla från min förra klass kommer alltid ha en speciell mening för mig, man märker det nu när man har splittrats.
 
Haha nu blir jag lite ledsen, ska försöka att klara igenom detta år sen byta till alla saknade människor. På tal om skolan, idag lärde jag mig lite piano. Kände mig lite duktig då jag. Orkar inte skriva mer just nu, men vi hörs. Puss!
Världens bästaste
 

Skola snaaaart

Hej alla söta bloggläsare. Vaknade för ett tag sen. Börjar tio över nio idag så hade egentligen sovmorgon, men gillar att ha mycket tid på mig. Slutar tre idag också, inte bästa tiden då men jag får la överleva. Sen när jag kommer hem blir det att träna, har börjat gjort det lite (för att bli stark) och gud jag känner på mina ben särskilt mycket. Haha förut var jag jättesvag, men inte längre eller.
 
Har inte så mycket att säga, måste verkligen börja fixa mig. Idag blir det en lugn dag, läxor efter skolan också. Ska nog planera att vara med nån kompis nån dag i veckan. Men måste verkligen gå nu om jag ska hinna, pusshej!
 
 

Stora beslut

Hej alla superfina läsare. Den senaste veckan har varit en stor utmaning för mig, varit fylld av glädje, tårar och lättnad. Det låter fett deep och allting, men så är det. Och att folk nu kommer tro ''Men shit, bruden är liten hon vet inget om beslut''. Ni har fel, jag har varit med om mycket i mitt 13åriga liv. Jag har blivit mobbad, förlorat någon jag älskar, blivit sviken och allt som hör till. Jag har haft väldigt svårt att prata om sånna saker förr.

Det har jag fortfarande, men mest att erkänna för mig själv. Nu vet jag, jag vet när jag gör fel & rätt och är inte rädd att erkänna. Från hjärtat, jag är allt annat än en perfekt tjej med dom bästa betygen, den finaste killen och det lättaste livet. Jag är mer hon som ofta blir misstrodd, har halvdåliga betyg och ofta ett krossat hjärta.
 
Vet att jag skrivit många sånna här inlägg, men det är för att jag helt enkelt är i den tiden i livet där man börjar hitta sig själv & inse att inte allt är en dans på rosor. Jag personligen ser det som en bra sak, för jag lever inte i en fantasivärld. Jag kommer klara mig själv där ute en dag, möta alla svårigheter men ändå vara stark. Många säger ''gud vad stark du är klara''. Ja, jag är rätt så stark men ibland känner jag mig som världens svagaste.
 
Menar inte att jag alltid är ledsen, eller att jag har haft ett förjävligt liv för det är inte sant. Finns så många vackra människor där ute som gått igenom mycket mer & jag beundrar dom så mycket. Det är vackert att vara stark, men det är inte fel att ha tårar rinnandes ner för ens kinder då och då för sånt hör till livet och att växa upp. Jag vill säga till alla er som läser detta, ni är så vackra. Livet är tufft, jag vet. Ibland gråter man sig till sömns och ibland så känner man sig värdelös. Men det betyder inte att saker alltid kommer vara så. Det betyder inte att livet inte är något vackert och något sånt värdefullt man ska ta nytta av.

Ni kommer möta folk som kommer ljuga för er, backstabba er och göra allt för att göra livet skit. Det är då det är så himla viktigt att ha någon som tror på en & jag tror med hela mitt hjärta på er. Snälla gör det ni också, om ni vet att ni sätter vassa saker mot huden så att det blir ärr. Snälla lägg ner den saken, och börja ert nya liv. Det kommer inte vara lätt, det kommer snarare vara så tufft. Men det är värt det, för i slutändan så blir man lycklig. Älska är ett starkt ord, men jag älskar er. Det finns många där ute som kämpar varje dag, jag kämpar ibland. Men jag är lycklig, även om jag är ledsen. Det är svårt att förklara, men jag har något att vara lycklig för. Man måste bara hitta det.
 
STAY STRONG. ♥
 
 

5 skönhetstips

 
 
 
 
 
 

Onsdag och lite random snack.

Hej alla sötnosar. Jag är ledsen för lite dålig uppdatering. Lite svårt att komma på något att skriva om bara, men har lite förslag nu. Idag iallafall så ska jag väl inte göra mycket, OM jag orkar ska jag ta en promenad. Fast blir typ jobbigt eftersom jag är hängig. Annars ska jag gosa med min kaninunge osv. Igår städade jag ganska länge, så nu är det fint här hemma, haha.
 
Tänkte även berätta något roligt för er, kanske kommer börja göra videos på Youtube. Typ sminkningar, hauls, men det jag ska fokusera mest på är mobbning och andra viktiga ämnen. För jag känner att jag vill göra skillnad, och med Youtube kan man nå ut till så många. Vem som helst kan ju liksom kolla på klippet. Så det ska jag fixa inom en snar framtid.
 
Är galet seg och trött idag asså. Men ska ändå typ jobba lite med matte och rita. Vill ni att jag lägger upp lite bilder jag har ritat här på bloggen? Skulle det vara kul tycker ni? Jag slutade ju med det ett tag men nu så har jag börjat. Det är så galet roligt, ritade ju en på Kenza senast och hon svarade att hon tyckte att den var jättefin osv, haha skrek av lycka. Jag gillar nästan alla bloggare, dom som inte är alldeles för elaka. Typ vissa hatar Kissie, men jag tycker hon är störtskön. Visst så kan hon kopiera inlägg, och även provocera men det är så alla känner henne och jag tycker hon skriver mycket egna bra inlägg också. Någon som jag inte gillar, detta är absolut inte för att hänga ut någon.
 
Alltså, hon kanske är en jättetrevlig, och har inget emot henne som person. Men jag tycker att Katrin Zytomierska kan formulera sig på ett ganska elakt sätt, som om när hon hängde ut en tjej som skulle praoa hos henne eller vad det var men inte kunde för att hennes mormor var sjuk. Jag är emot mobbning över huvudtaget och vill inte att ni ska tycka att jag sitter här och kränker henne just nu. Men menar att folk kan ta väldigt illa upp av det hon skriver och bli jätteledsna.
 
Jag kommenterade faktiskt ett inlägg hon skrev för ett tag sedan, nåt om ''tjocka människor'' och att hon STÖTTAR mobbing, nej usch. Hon ville att sin son skulle bli en mobbare och att det var bra för att man blev stark av mobbning. Men ett stort nej säger jag till det, man kanske lär sig till slut att stå upp för sig själv men under tiden då? Alla sömnlösa nätter och alla tårar, vissa tar ju livet av sig för att man blir så svag och det säger sig självt tycker jag. Det gör mig riktigt ledsen att inte alla jobbar för att göra samhället så bra som möjligt och att få alla att känna sig värda något. Visst jag starkt ogillar vissa personer, men ska jag sitta och hänga ut dom då? Ska jag vara lika omogna som dom och få folk att slå dom, skrika åt dom på stan och allting? Nej.
 
Nu tänkte jag kolla runt lite på bloggar och sen tänkte jag faktiskt sova lite. Pusshej!
 
 
 
 

Wrecking ball?

Hej alla sötnosar. Jag mår inte helt bra än, sista dagen på medicinen idag som tur är. Så idag har jag knappt gjort något alls, typ varit deppig. Hatar när man försöker hjälpa någon och sen så uppskattar inte den personen det. Men skitsamma iaf, jag tänkte prata om Miley Cyrus nya video till sången ''Wrecking ball''.
 
Personligen så bryr jag inte mig liksom om vad hon gör och sånt, skulle aldrig kalla henne hora eller sånt. Visst gör hon väldigt opassande saker, men liksom vem har rätt att dömma? Hennes musikvideo då, jag tycker inte att den var bra, eller ja den var lite... Haha finner inga ord för det. Men hon var ju naken och det är ju inte så bra för att det är så många som sett den och kommer se den, menar inte att man ska skämmas över sin kropp, men det är ju en enorm mot Hannah Montana om man säger så. Och att det mest var yngre som såg upp till henne, så är det ju.
 
MEN jag tycker att hon är modig som vågar, och låten är ju grym. Men ja, det var mina åsikter. Nu över till något annat, hur ser min vecka ut? Inga särskilda planer förutom på fredag när jag ska vara med saknade Nikita. Vi ska typ kolla film, äta god mat och knäppa kort. Seriöst, det var mer än ett år sen vi träffades, shiiit.
 
Vissa av er kanske såg den nya designen, igår eller imorse. Det har tyvärr blivit något fel, men Alexandra ska hjälpa mig att fixa det ikväll (http://alexandralejderung.blogg.se/). My lifesaver typ haha. Nu ska jag fixa lite, sen ska jag äta, pusshej!
 
 
 
 

Tips på grymma bloggar!

Nu tänkte jag ta och länka bloggar som jag läser, nu menar jag inte sånna som Kissies och Kenza (fast jag tycker dom är så jäkla bra). Utan lite andra bloggar, som jag gillar helt enkelt.
 
Hoppas det var okej att jag lånade bilder från deras bloggar.
 
http://fames.se/aliceforslund/ - Grymt fin tjej, bloggar om sin vardag, smink och massa sånt. Pratade lite med henne igår och hon är jättesnäll också, stort tips!
 
 
http://blogg.improveme.se/wrida/ - En tjej som bloggar om lite allt möjligt, hon är superlik min fina vän Sanna också.
 
 
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/ - En grymt duktig tjej, detta är då en sminkblogg där hon visar tutorials och gör reviews. Stort tips om man letar efter en bra sminkblogg.
 
 
 
http://blogg.improveme.se/fromnadatoprada/ - En 17årig tjej som bloggar om allt mellan himmel och jord. Mode och andra saker. Tips!
 
 
 
http://andreahedenstedt.se/ - En jättevacker tjej, som bloggar om sitt liv, mode och lite annat. Stort tips!

3 förslag på hur man kan matcha bootcut jeans

 
 
 
 

...

 
 

Casual

 

Vem är jag?

Hej alla sötnosar. Som ni kanske sett så skrev jag ett inlägg igår om varför jag var ledsen oh så. Är inte bra än, men asså guuud vilka fina vänner jag har. Hjälper mig genom ALLT. Så lyckligt lottad känner jag mig. Jaja, kan sitta och skriva nya bibeln om dom men det skulle nog ingen orka läsa.
 
Så nu kan vi väl prata om vad jag ska göra idag osv? Igår iaf så åkte jag till pappa, för att mamma och min syrra skulle till mammas kille och hans dotter fyller sju år så hon ska ha barnkalas. Och eftersom jag inte är hundra, långt ifrån faktiskt. Så ville jag bara vila.På tal om det så fick jag ju medicin först, försökte krossa den och lägga i glass. Men fyfan, sen försökte jag svälja men den åkte inte ner. Så nu har jag fått ny medicin, den kostade typ 400 men värt det. Den är ju inte god men ja de funkar väl. Ska iallafall ta den tre gånger om dagen i sju dagar, och är inne på fjärde dagen idag. Let's hope it will get better.
 
Men idag då? Härliga lördag, ska inte göra mycket faktiskt. I bloggen så verkar mitt liv tråkigt och att jag inte har vänner typ, men så är det inte! Har tuuusen fina vänner. Haha okej, känns som om jag inte behöver förklara det. Iallafall, visste ni att bloggen snart fyller ett år? Gud va kul, även om jag är världens sämsta på att uppdatera. Det är så roligt när man gör det, att få säga sina åsikter om saker och ting och att även blogga om helt random saker. Jag vill iallafall göra en skillnad med min blogg. Känns långt ifrån nu, men kanske få den stor? Så att folk faktiskt kan se att det kommer bli bättre. För även om det inte visas mellan raderna, så känns det som om jag ser på livet som nåt positvt.
 
Att få bra betyg, att ha något att se fram emot. Stora drömmar är viktigt för mig. Jag drömmer om att få flytta till USA och bli en makeup artist, gjort det i flera år nu. Och det går ju fort, jag kommer närmare och närmare. Helt plötsilgt kommer jag stå där en dag i en vit klänning och ha tagit studenten eller slutat högstadiet. Och då vill jag vara stolt över det jag gjort, se tillbaka och säga ''Ja det har jag upplevt'' eller ''Jag kämpade för mina drömmar, kolla hur långt jag kom''. Jag är en sån människa som sätter störst press på mig själv. Jag måste få saker gjorda, och saker folk säger kommer lätt till mig och jag grubblar över det. Men bara för att det är så har jag lärt mig att gå vidare också, att man liksom duger till. Mina föräldrar har en så stor del till det. Vet ni vad dom sa förra året när jag var oroliga för mina betyg? Jo såhär ''Men Klara, alla gör sitt bästa. Vi är ändå stolta över dig''. Nu menar jag inte att dom ej bryr sig om min framtid, för dom har ju lärt mig att blivit självständig också.
 
Men jag menar att dom säger att jag får ta det i min takt, att det inte spelar någon roll vilka betyg jag får utan att jag är deras dotter ändå. Det får mig inte att slöa i skolan, utan det gör mig faktiskt motiverad till att göra dom stolta även fast dom redan är det. För att visa folk ''JAG KAN'' om ni fattar? Senast förra veckan så fick jag en text från en kille i min klass. Vi har knappt pratat, men han skrev ''Haha, du är ju aldrig i skolan'' helt uppochner sådär. Det gjorde mig ledsen, för ingen människa har rätten att sitta och dömma mig på ett sånt sätt. Särskilt inte bakom ett meddelande, säg det face2face istället. För jag HAR mina anledningar, jag vill inte missa skolan. Och det finns så mycket mer till historien som den där killen eller alla andra inte vet något om. Bara mina föräldrar. Folk tror att dom kan säga vad dom vill, så det känns som om jag måste få förklara mig nu. Jag är sjuk ofta, väldigt ofta. Har ingen aning om varför, men så är det. Jag går till doktorn varje gång, har tagit lika många prover på 2år som en människa i min ålder fått gjort i hela sitt liv. Och jag blir trött på det. Det hjälper inte att folk sitter och sätter press på mig bakom en skärm? Jag höjde mina betyg från E till C och B på en termin, lite mindre. Och JA, jag är stolt. För när jag är i skolan så BETER jag mig bra, jag sitter inte och pratar högt, håller inte på med mobilen eller kaxar mig mot någon.Och bara för att jag, i en sån tidig ålder blev utsatt för kränkning och sånt. Hittade jag mig själv ganska tidigt, och jag är glad över det. Glad över att jag vet vem jag är idag.
 
Därför förtjänar jag lite värdighet från sånna människor också, för det gör att jag kämpar minst lika hårt som dom. Och se nu, här sitter jag och skriver en novell när jag skulle skriva om min dag. Ja så kan det bli, haha. Tack till er som läste iallafall, känns bra att ni vet mer om mitt liv nu än när ni gjorde när ni började läsa. Känner mig för att vara lite gullig och tacka min familj också, för att dom lärt mig att våga stå upp för den jag är. För att dom lärt mig inte bara att diska, eller sätta på ugnen. Utan att dom lärt mig att behandla andra med respekt. För att dom vairt med mig all denhär tiden, och stöttat mig. Känner att jag har mycket mer att lära mig, och jag lär mig inte hellre av någon annan än universums finaste familj, skulle inte byta ut dom mot NÅGOT annat i hela världen. ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Han? Ja han krossade mitt hjärta.

Känner att detta kommer bli ett väldigt känslosamt inlägg. Nåt som jag sitter här med en klump i magen för att skriva. Ni märkte att för några veckor sen skrev jag att jag inte mådde så bra? Det var så i nån dag eller vecka, sen träffade jag någon som gjorde mig lycklig. Asså riktigt otroligt lycklig. Och det är en han som ni kanske förstår. Och om någon tänker kommentera ''omg, hon är så liten och har ingen aning om vad kärlek är''. Sluta bara, för jag vet hur det är. Man är ensam, tills man hittar någon annan som är det, man faller för varandra. Ibland slutar det bra och ibland dåligt. Men jag vet hur det är att stanna uppe på nätterna med tårar i ögonen, för att man är ledsen. För att man känner att man aldrig duger? Well, så är det just nu. Den där killen, allt med honom. Hans leende, hans ögon, hans personlighet. Jag kunde inte göra något åt det, jag föll för honom. Men han fångade mig inte, och helt ärligt. Vi är vänner, jag kanske aldrig sa vad jag verkligen känner. Men vad skulle det göra för skillnad? Han skulle inte sluta skriva till andra tjejer, han skulle inte sluta vara... ja han. Jag visste att jag inte var den enda tjejen han kallade underbarast, finast eller gumman. Men jag vart glad ändå, jag blev glad även fast jag bara var ''en av dom tjejerna''. Men nu, så sitter jag här med tårar i ögonen och skriver så att tangentbordet låter. Jag vet inte vad som kommer hända, jag vet inte hur det kommer gå med han och hans nya tjej. Helt ärligt, jag orkar bara inte bry mig. För att det finns så många bra saker i livet, jag ska fokusera i skolan, vara med mina underbara vänner och leva livet. Även om jag är så grymt sårad just nu, så otroligt ledsen att jag inte kan sätta ord på det så kommer jag klara det. Jag kommer bli gladare, jag tänker inte låta en kille förstöra allt. Vet inte om jag kommer sluta vara vän med honom, för han har ändå blivit en sån stor del av mig. Jag hoppas ni förstår nu varför jag är ledsen. Kommer inte svara på frågor om vem det är, för jag är inte så omogen att jag hänger ut någon. Skulle vara härligt med lite stöd dock. Kram!

 

Mys med mitt allt


frågor

100 frågor.

Vad är klockan? - 19.00

1. Ålder?- 13

2. Längd och skostorlek?- Längd- 1.56 ca / Skostorlek: 34...

3. Vart bor du? Hemma. ;)

 4. Bor tillsammans med? varannan vecka hos mamma och pappa med min syster.

 5. Färg på ditt hus? Typ grått hos mamma och rött hos pappa.

 6. Bor du i villa eller lägenhet? - Hos mamma är de lägenhet och hos pappa hus.

 7. När är du född? 4e Augusti 2000.

 8. Hur många skolor har du gått på? Tre.

 9. Vilket år tar du studenten? - Orkar inte räkna haha.

 10. Något jobb? - Va?

11. När gick du upp i morse? - 10 typ.

 12. När ska du sova? - typ tio elva, nånting.

13. Duschat idag? Ja.

14. Kramat någon idag?- Nope.

15. Pussat någon idag? - Min katt...

 16. Vad har du ätit idag? - Kyckling.

17. Dagens klädsel? – Myskläder bara.

 18. Dagens smink? - Inget, all natural.

 19. Dagens sötnos? - Justin Bieber, all day every day.

 20. Dagens roligaste? - Sanna, hahaha.

 21. Har du många vänner? - Ja.

22. Hur många har du kysst?- Inget man räknar.

 23. Vem kramade du senast? -  Hahah kommer inte ihåg, mamma kanske. När jag blev ledsen för att jag mår skit.

 25. Hur många har varit otrogen mot dig? Ingen.

27. Har du pojk-/flickvän? - Om mitt hemliga förhållande med Justin räknas så.

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Pappa i telefonen och Sanna på skype.

29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Pappa ''Vad duktig du är''.

31. Film? - Fattar inte? Favoritfilm är typ LOL och Never Say Never.

32. Låt? - Justin Bieber - Believe (och alla hans andra låtar) och Ed Sheeran - Little bird / Give me love.

33. Mat? - Fläskfilé, bea och pommes.

34. Dryck? - Juice, vatten eller cola.

35. Färg? - Rosa, vit och lila.

37. Stad? - Stockholm gillar jag bäst om de är i Sverige, och LA i USA verkar helt amazing eller New york typ.

38. Land? - USA verkar grymt, så.

39. Ämne i skolan? - Bild, Svenska eller Engelska.

40. Människa? - HAHAHA, va?

senaste:

41. Personen du tänkte på? - Justin, hela tiden.

43. Gången du spydde? – Nästan igår, men annars ett halvår sedan typ.

44. Gången du grät? - Today.

45. Pizzan du åt? - Nån vecka sen, typ 3 kanske.

46. Gången du var i Göteborg? - Tre år sedan ungefär.

47. Gången du var i Stockholm? - Nån månad sen.

48. Gången du var full? - Aldrig, dricker inte.

49. Gången du var hög? Aldrig hänt, kommer aldrig hända.

50. Gången du var arg? - Vet inte, nog inte så längesen.

antingen eller:

51. Svart eller vitt? - Både på olika saker.

52. Hund eller katt? - KATT, min bebis.

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Idk.

54. Tvspel eller datorspel? – Datorspel, men spelar typ aldrig. Sims 3 då och då haha.

55. Singel eller upptagen? Skulle inte vara helt fel med en söt kille haha.

56. Gillar du äldre eller yngre?- Helst nån i min ålder, men för Bieber är det ett undantag okej?

58. Ragga eller bli uppraggad? - Haha.

59. Big Brother eller Paradise hotel? Paradise hotel.

60. Blont eller brunt hår? - Olika på olika personer.

61. Mörk eller ljus ögonfärg? – Ljus, min systers ögon är så grymt fina. Inte avundsjuk pfft.

62. Choklad eller lakrits? – Choklad.

63. Göteborg eller Stockholm? – Stockholm.

 64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Vänsterhänt.

65. Coca cola eller fanta? - Cola.

66. Pizza eller kebab? - Pizza.

67. Randigt eller prickigt? - Vet inte, både?

68. Älska eller älskas? - Båda?

69. Leva eller dö? - Leva såklart.

70. Personer du älskar? - Många.

71. Personer du hatar? - Typ tre personer.

72. Gånger du druckit lite alkohol? - I don't drink.

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Haha va?

74. Glassar du ätit på en dag? - 4 maybe? 

75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Whut?

76. Gånger du haft minnesluckor? - ?

77. Gånger du varit hög? - Men aldrig.

78. Personer du saknar just nu? – Min farfar, skulle göra allt för att få se honom igen.

79. Gånger ditt hjärta brustit? - För många gånger.

vem:

80. Vill du kyssa nu? - Bieber.

81. Ska du träffa imorgon? - Vet inte.

82. Sjöng du senast för? - Sanna, stackarn.

83. Hade du senast en kik- och Facebookkonversation med? Kik: Sanna. Facebook: Orkar inte kolla, haha.

84. Spelade du tvspel med senast? – Längsen så vet inte.

85. Vill du ta med på resa nu? - Alla mina vänner och familj, tänk va kul.

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Hahaha, inte vet väl jag. Typ en person som får mig att spy, usch.

87. Förtjänar att dö? - Asså vad är det här? Typ Anders Bering Breivik och alla sånna idioter.

88. Är söt? - Många, min katt.

89. Vill du sova jämsides med i natt? - Jadu, Justin Bieber är välkommen. Men de blir väl min katt, how unusual haha.

vad:

90. Gör dig glad? - Justin Bieber och många andra.

91. Gör dig ledsen? - Mobbning, djurplågeri och svält typ. Många andra saker också men.

92. Vill du helst göra nu? - Bli frisk förfan.

93. Önskar du att du slapp göra? - Läxan.

94. Vill du ha nu? - En kram, eller en M&G till Justin går också bra.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? -  Allt med Bieber tas emot med kärlek haha.

96. Längtar du till? – Mycket.

97. Tycker du om dina betyg? - Jorå, de funkar.

98. Ångrar du i ditt liv? - Lite saker, men man lär sig av misstag så.

99. Är det bästa som hänt dig? Justin Bieber konserten.

100. Hur mycket är klockan? - 19.37.


mysoutfit

 

Justin Bieber?

Nu tänker jag faktiskt skriva ett inlägg, och denna gång ska det handla om att vara en Belieber i dagens samhälle. Det är inte lätt helt ärligt, finns så många anklagningar och påhoppningar för att man stöttar någon. När jag började lyssna på Justin var jag på botten, folk i skolan mobbade mig och ofta hände det att jag fick skulden. Sen började jag lyssna på den här killen, och hans röst och texter var verkligen som himlen. Jag lärde mig mer och mer om honom och fick faktiskt reda på hur mycket han gått igenom, sånt man inte ser genom att kolla på någon. Visste ni att Justin inte hade så mycket pengar när han var liten? Att hans mamma var 17år, men hon valde att uppfostra honom? Justin har gjort många misstag, jag vet. Men låt inte det förstöra allt bra han gjort, alla pengar han donerat. Inte för att han KAN utan för att han VILL. Det är många kändisar som slösar pengar på saker som är så otroligt onödigt, som inte står upp för sina fans eller sig själva. Men Justin gör verkligen det. För det spelar ingen roll om han får hundra eller tusen hatkommentarer en dag så står han upp för det han tror på. Tänk er att höra allt som han får men att bli kallad bög eller värre saker när han säger ''What did you say, what the fuck did you say?'' åt en paparazzi eller när han sa att han borde bli tagen på allvar när han blev buad. De är så otroligt modigt i mina ögon. Han gör det han älskar att göra. Jag ser inget fel i att stötta det? Folk frågar sig själva ''Hur kan alla Beliebers älska honom när dom aldrig ens träffats''. Och helt ärligt, jag vet inte varför. Men jag vet att han är en hjälte för mig, och så många andra. Han kunde inte få folk att sluta kalla mig elaka saker, men han kunde få mig att stå upp för mig själv för att folk inte alltid är snälla mot honom men han klarar sig igenom dagen. Han är en kämpe, tänk er verkligen all skit han får, många hade tagit livet av sig för länge sen. Men inte Justin, och det är därför han inspirerar mig. Om du sitter där bakom dataskärmen just nu och VET att du hatar på Justin eller någon annan, snälla sluta. Varför vara anledningen att någons dag är förstörd när man kan vara anledningen till att den är bra? Jag ber inte någon att tycka om honoms musik eller honom, men jag ber er att accpetera honom. För i slutet i dagen, så är han precis som alla andra. Precis som dig som läser detta just nu.

 
 
 
 

 


Länkbyte med finaste Alexandra!

Tycker alla borde klicka sig in på finaste Alexandras blogg, helt klart värt det. Fråga även på hennes frågestund.
http://mylifebyalex.blogg.se/
 

Favoriter nu i höst

 

Halsfluss

Hej alla söta bloggläsare. Har knappt kunna sovit på hela natten, bara legat med halsont och snuvig näsa. Tänkte gå till skolan, men det gick verkligen inte. Så jag åkte till doktorn, och så visade det sig att jag har halsfluss. Så har fått pencilin nu som jag ska ta tre gånger om dagen i tio dagar. Yippie, och jag som aldrig kunnat svälja en tablett i hela mitt liv. Nu ska jag göra det med otrolig halsont också, känns ju bra. Asså förlåt att jag gnäller, men känner mig inte så glad just nu. Som ni kanske förstår... Och asså, det är nåt med mig. Är galet rädd för doktorn, och jag får kväljningar superduperlätt. Men den första sköterskan bara skrattade när jag grina. Aja, dåliga läkare finns det gott om. Creds till läkare nummer två dock, skitsnäll. Som sagt så har jag inte mycket att skriva om, mitt liv den kommande veckan består nog mest av filmtittande, mediciner och läxor. Ska bli ljusblond när jag är frisk också, typ som Kissie. Så det är ju nåt att se fram emot iaf. Puss!
 

• September •

 

Mobilbloggning

Hej alla sötisar. Just nu bloggar jag från mobilen, kom nyss hem till mamma och nu sitter jag här och ska snart fixa lite. Det är ju skola imorgon också. Kommer inte alls dö, nejnej. Men men, man måste ju så. Haha nu tycker jag att vi pratar om något roligt istället, visste ni att jag ska färga håret ljust igen? Troligen den här veckan. Ska väl bli spännande, vet att många färgar mörkt på vintern men jag tycker inte det spelar någon roll alls. Alla får göra det dom trivs bäst i. Igår så kollade jag på "Fat Amy" quotes. Hahahah Gud, alltid lika roligt. Mina favoriter är "I'm gonna finish him like a cheesecake" och "I've just been shot, I've just been shot" hahah så ett tips till er! Filmen heter Pitch perfect för er som inte visste. På tal om filmer så såg jag för första gången (åh nej, inte lite efter) på the hunger games. Trodde inte den skulle vara så bra, men wow säger jag bara. Och det kommer ju en ny också snart har jag för mig. Det kommer ett inlägg senare om beslut och sånt som kommer ifrån hjärtat så ni vet. Säger bara att ni kommer få lära känna mig som person bättre, och om lite saker jag inte varit så öppen om. Så håll utkik, puss!


RSS 2.0