If you're lucky enough to be different, don't ever change!

Om ni har läst min blogg ett tag vet ni kanske att jag gjorde ett inlägg om hur jag hade det som liten och nu, men jag glömde lite detaljer som jag hade tänkt att berätta om i det här inlägget. Och jag gör absolut inte det här för att få uppmärksamhet, jag gör det för att bevisa att vara annorlunda är en bra sak och att man inte ska låta andra människor ändra på en.
 
 På den här bilden ser ni en osäker 6åring, jag hade precis börjat skolan och jag hade rätt så mycket problem med att skaffa kompisar. Det kändes som om att jag aldrig riktigt passade in, varför kunde inte jag också få vara med? Är det för att jag inte är lika cool, är det för att jag ser annorlunda ut? Jag visste helt enkelt inte varför det skulle vara sån stor skillnad på mig och dom. Jag blev nästan alltid andrahandsval, men självklart kände jag mig speciell då, när dom äntligen ville vara med mig. Nu säger jag inte att alla hatade mig, jag hade en riktig kompis, hon går i min klass än idag men vi är inte lika nära längre. Men det kändes som om dom hade allt och jag hade inget. Det dög bara att vara med mig när inte dom andra kunde. Jag fick höra fula ord, blev alltid lämnad sist i matsalen och var helt enkelt inte som dom ville att jag skulle. Jag ville vara som dom och klättra i den stora klätterställningen och självklart ramlade jag ner och fick så ont i ryggen så att jag inte kunde gå på några veckor. Skolan stängdes ner efter 2år och då trodde jag att allt skulle bli annorlunda.
 Här ser ni en bild där jag hade bytt skola, det var bättre men helt klart inte okej, en av dom där tjejerna gick kvar och hon var inte så trevlig mot mig, lögner hit och dit, fula ord och tillochmed övertalade folk om att inte vara vän med mig. Men då träffade jag en fantastisk människa, hon och jag blev bästa vänner, hon fanns alltid där och jag trodde att hon alltid gillade mig som jag var. Det blev möten om det där med elakheten och det började ljusna för mig, det kändes som att jag äntligen hade en plats i ''gänget''.
 Som ni kanske ser på den här bilden så var jag äntligen lycklig, jag hade allt jag ville ha. En underbar familj, bra vänner, ja allt. Jag var lycklig, men sen hände nåt hemskt som skulle ändra mitt liv för alltid. Min farfar hade fått cancer. En obotlig cancer, vi visste innerst inne att han inte skulle klara sig, men ändå lurade vi oss själva. Iallafall jag, jag drömde inte om något annat än att ett mirakel skulle hända och att han skulle bli frisk. Det här var bara några månader innan han gick bort, den 19aug 2010 så somnade min vackra farfar in. Hans begravning var så fin, men så hemsk. Jag glömmer aldrig hur tufft resten av det här året var. Alla var så nere, jag också såklart.
 Här var jag 11år, och det var det första året utan min farfar, jag hade det väldigt tufft och en bit av mig saknades, jag hade underbara vänner och en underbar familj, men ingen farfar. Jag försökte gömma tårarna bakom ett leende men det fungerade inte till slut. Men bortsett från det mådde jag ganska bra, jag hade ingen som var elak. Jag hade bytt skola igen, men senare fick jag lite problem med en tjej min klass, fast nu är vi jättebra vänner haha. Men jag passade in rätt bra och sådär.
 Här hade jag precis fyllt tolv år, jag saknade fortfarade min farfar, men jag mådde bättre. Jag hade kvar min speciella vän som jag hade träffat på min förra skola och vi träffades rätt ofta. Jag hade även andra vänner. Och jag hade precis börjat prata med en tjej som hette Diana. Hon var så himla snäll och förstod mig så bra. Jag och min familj var även tightare än någonsin, alla mådde bättre.
 Och såhär ser jag ut nu, starkare än någonsin. Blivit sviken många gånger, men jag står upp. Klart att jag inte alltid mår bra, men jag mår tillräckligt bra för att stå upp för det jag tycker är rätt. Jag skulle inte tveka en sekund idag på vem jag är. Jag är Klara Frank, en ganska blyg men bra person. Jag är faktiskt stolt över mig själv, jag är faktiskt stolt över att jag har visat folk att jag kan vara mig själv. Och ni vet den tjejen som alltid fanns där som jag träffade på förra skolan? Hon finns inte med i mitt liv längre, hon lämnade mig för rykten. Hennes val, och nu försöker hon ''få mig att ändra mig'' men no way girl. Men på andra sidan den där Diana? Hon och jag är bättre vänner än någonsin, är så jävla stolt över att hon finns här, jag kan prata med henne om vad som helst. Och jag tror att hon vet att vad det än är kan hon komma till mig, skolan är bättre också. Jag har kanske inte mest vänner i världen, men jag har några som är värd mest i världen. Och jag har världens bästa familj också, som alltid finns här. Min farfar saknar jag som fan, men jag hoppas verkligen att han har det bra nu. Ibland är det bättre och ibland sämre. Men jag har lärt mig att se det ljusa i allt, att dom bra sakerna är det man ska le för, att falska vänner är dom som förlorar något. Från den tillbakadragna osäkra tjejen som kände sig annorlunda till den jag är idag. Ja, jag är riktigt stolt.
 
Glöm aldrig vem ni är, glöm inte att ni är vackra. Låt insidan glänsa och var ALLTID er själva, för ni är underbara, precis som jag och alla andra människor, för livet handlar inte om vem som har finast läppglans eller mest saker, det handlar om vem man är där inne.
 
Love you guys!

Tips på skönhetsbloggar!

Nu tänkte jag tipsa er om två jättebra skönhetsbloggar jag har läst ett tag, det är tips om hur man kan sminka sig, reviews och massa annat bra, så om ni letar efter bra skönhetsbloggar rekommenderar jag verkligen dom här.
http://blogg.veckorevyn.com/hiilen/
http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

Jag är så stolt över honom♥

Det här är ett inlägg om Justin, så om ni inte gillar honom kan ni kolla bort.

Jag kan inte förstå att han fyller 19år imorgon, jag kommer ihåg år 2009 när jag fick reda på en kille som hette Justin Bieber, jag kollade på videosar med honom i och blev helst förälskad i hans röst.

Jag blev en belieber efter mindre än en vecka, jag var redo att möta allt hat, och att stötta Justin in i det sista.

Nu har det gått fyra år och jag sitter här, stolt som fan över vad han har åstadkommit.

Hjälpt massa barn på sjukhus, skänkt pengar till skolor och överasskat många lyckliga beliebers.

Men mest av allt, tagit emot en massa skit på Twitter, Instagram, Facebook och allt.

Men vet ni vad? Ni kan inte få honom att sluta leva sin dröm, ni kan inte få honom att ändra den han är, för han är för stark för er.

Det är klart att han blir sjukt sårad av alla ord och hot, men vet ni vilka som finns där då? VI, HANS FAMILJ OCH HANS VÄNNER.

Vi kan skrika högre än er, vi kan få honom att må bra.

Vi dömmer inte någon, vi kallar inte någon som lever ut sin dröm för gay, bäver och allting.

Och om han hade varit gay så är det väl inge fel med det? Han skulle ju fortfarande vara en människa.

Om ni hade haft någon självrespekt alls så hade ni inte klankar ner på honom, ni hade inte sagt dom där sakerna.

Man ska inte säga dom orden till nån, det är brist på att man har en hjärna bara.

För har ni lyckats? HAHAHAHA FUCK NO, han gör fortfarande det han älskar och är ruskigt bra på.

Ni får tycka vad ni vill, men jag är såååå himla stolt över honom, från den lilla killen som spelade gitarr på en trappa utanför ''Avon theater'' till en av världens största artister.

Han är inte bara min idol, han är en talangfull, underbar hjälte i mina ögon.

Och han har åstadkommit saker vissa bara kan drömma om, han är fantastisk i mina ögon vad ni än tycker.

Han växer upp, men han växer med oss.

Jag har varit en stolt belieber i fyra år och jag kommer alltid att vara det.

Det är sååå många såkallade ''beliebers'' som har lämnat Justin för att han har skaffat tatueringar, skaffat flickvän och bytt frisyr, men ni har aldrig varit riktiga beliebers.

För bara för att han inte är exakt lika som förr är han en människa, precis som alla andra, han har känslor.

Jag älskar Justin mer än ord kan beskriva och inget kan ändra det.

Imorgon är det din dag gubben, soooo freaking proud♥

 

 


Dagens vill ha.

Dagens vill ha är Isa dora - Eyebrow lifter. Jag har sett några reviews på den den verkar här och den verkar jättebra. Är det nån av er som har provat den och är den bra? :)

Söta blusar till våren♥

Ett av mina favoritplagg till våren måste vara söta blusar som passar till ett par snygga jeans och någon gullig accesoar. Jag kollade runt lite och det här är mina favoriter och jag lovar er att iallafall ett av dom här plaggen kommer få flytta in i min garderob inom kort.
 
 Gina Tricot - 249kr.
H&M - 199kr
Vero Moda - 259kr
Vila - 199,95kr  (På rea)
Vila 179,95kr
Vila - 199,95kr
Nelly.com - 199kr
Nelly.com - 299kr
Bikbok - 99kr (På rea)
Bikbok - 99,50kr
 
 
 

Ny GRYM design = Ny GRYM start på bloggen :D

Hejsan, jag vill börja med att säga att jag är jätteledsen att bloggpausen blev så lång, men det var svårt att få tag på en design. Men nu har jag typ världens finaste design, det var Therese som gjorde min förra som gjorde den här också. Tuuusen tack till dig♥ Kolla in hennes sjukt bra blogg (http://tessies.nu/). Det har hänt lite saker i mitt liv sen sist, men inget märkvärdigt. Dagen igår spenderade jag med min pappa, syster, kusin och faster på Naturhistoriska museet. Det var väl trevligt, fast lite långtråkigt för vi har ju sett allt där så många gånger. Jag är ganska trött just nu, var uppe rätt så länge igår. Efter jag har skrivit det här inlägget ska jag göra lite inlägg som kommer upp senare, och sen ska jag kolla runt på lite bloggar och sen förhoppningsvis äta. Intressant va? Nu tänker jag prata lite om hur avundsjuk jag var på alla som satt i flygplanen jag såg åka i himlen igår, that should be meeeeee. Fast vi ska nog också åka utomlands i sommar, gud så härligt! Men nu ska jag fixa med lite inlägg, puss alla sötisar, har saknat att blogga supermycket. Ny GRYM design = Ny GRYM start på bloggen :D
 
 
 
 

Tävling hos Linn!

http://linnahlborg.se/2013/february/vinn-ett-eget-designal-iphone-skal.html#comment 
Var med i Linns grymma tävling! :)

Ny start på bloggen.

Först och främst vill jag be om ursäkt att jag inte har bloggat något alls på nån vecka.
Men jag vill vänta med att blogga tills jag får en ny design, frågade ju fina Ronja men hon verkar ha fullt upp och jag förstår det, men jag vill inte tjata liksom.
Så nu vet ni att jag saknar att blogga men jag tänker vänta tills det blir en ny design, ny design + massa nya peppande inlägg, det låter bra va? :)
Puss babes, love you!

Klara Tipsar - Ögonfransböjare

Jag måste verkligen tipsa om en skitbra och jättesnygg ögonfransböjare från Gina Tricot, jag beställde hem en rosa och den kom fram idag, har självklart provat den och jag tyckte att den funkade gryyymt bra!
 
(Dom kostar 39kr, kolla vilka grymma färger)
 
 

Shine bright like a diamond.

Hej alla sötnosar♥
Jag är ledsen över att jag inte har bloggat idag, men jag har ju haft studiedag och ägnat tiden åt andra saker och inte suttit vid datorn hela tiden.
Imorgon har jag utvecklingsamtal, men bortsett från det är dagen rätt vanlig tror jag.
Sen på Onsdag är det praodag, och jag och Linnea ska ju vara på ett katthem så det blir väl kul :)
Men igår så var jag med min kusin och bakade bullar och kollade på film, det var väl roligt.
Jag har inte så mycket att skriva, jag kollade nyss på filmen ''Monte Carlo'' och den var faktiskt jättebra!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag måla mina naglar, heh.
Men först ska jag skriva ett tips inlägg om en skönhetsgrej.
Och ikväll är det Top Model också, wiiie :D
 
Ha det underbart nu babes, pusssssssssssss!

Winged eyeliner :)

(Inte världens bästa kvalite men vi får överleva med det)
 
Förut gillade jag verkligen inte att ha eyeliner, men nu har jag blivit typ helt kär i det.
Nyss så gjorde jag en Winged eyeliner look och jag kommer nog ha den imorgon i skolan :)
 
Vad tycks?
 

Gymkort på Friskis & Svettis :D

Jag tittade nyss runt lite på Friskis och Svettis hemsida, för jag ska ju börja.
Och då sa mamma att jag skulle få gymkort där, tre månader och om jag gillar det ska jag få yttligare tre månader när det andra har gått ut, osv :)
Jag och Linnea blev ju runtvisad där förra veckan och det var skitfräscht verkligen, fanns mycket bra grejer också :)
Så troligen nästnästa vecka ska jag och mamma dit och fixa ett grymkort, wooopa :D
 
(Bild från deras hemsida)

Tränings-inspooo

Enligt mig är det bästa sättet att hålla träningsmotivationen uppe att kolla på bilder, så ett tips jag har är att ha ett album på mobilen och en mapp i datorn med endast träningsbilder som inspererar en, jag får värsta kicken och man blir villig att kämpa hur hårt som helst.
Jag har ju beställt lite snygga träningskläder nu också, så då kanske man blir ännu mer pepp!
Och ja jag vet att det är jobbigt att börja träna, men när man väl har kommit igång blir man pigg och motiverad, och om man har kommit halvvägs kan man lika gärna gå hela vägen, right? ;)
Så här kommer lite bilder som jag brukar titta på när min motivation sjunker, och jag blir nästan direkt på topp igen.
Sommaren 2013, här kommer jaaaaag :D
 

Idag ska jag...

Hej alla vackra bloggläsare♥
Jag vaknade runt halv tio, sjukt tidigt för mig.
Mina planer för idag är iallafall att åka till pappa, springa lite på gåbandet, göra massa övningar, cykla på träningscykeln och gå på den här trampgrejen som jag inte vet vad den heter ;)
Ska även fråga min kusin om hon vill knäppa lite kort på mig till den nya designen, vet dock inte när den kommer upp för tjejen som ska hjälpa mig har fullt upp just nu...
Men det ska bli härligt att börja ''träna'' igen, jag ska springa mot min drömkropp, hehehe, skoja.
Bild på Dagens outfit kommer kanske senare, om jag får en bra bild ;)
Imorgon har jag studiedag, yeyyyyy, och på onsdag har vi prao, på torsdag är det alla hjärtans dag, och på fredag disco.
Så det blir väl en ganska bra vecka, goodie.
Haha, görtråkigt inlägg jag vet, men har inte så mycket att skriva eftersom dagen precis har börjat :)
 
Bjuder på världens snyggaste bild, och nej jag är inte seriös.

Do NEVER judge a book by it's cover!

Jag kände bara att jag var tvungen att skriva det här inlägget, som ni kanske såg på rubriken handlar det om att man ALDRIG någonsin dömma en människa efter hur den ser ut.
Det finns nåt vackert med varje människa, något speciellt som är underbart, man kanske får leta men man kommer att hitta. Och nu menar jag utseendet, inte personligheten.
Det är så himla många som dömmer folk efter hur deras utsida är, istället för att ens försöka ge insidan en chans att lysa.
Det är något jag aldrig ens skulle tänka mig att göra, nej jag tycker kanske inte att varje människa man ser på stan exp är jättevacker, typ en supermodell eller nåt.
Men jag skulle aldrig någonsin dömma en människa från hur den ser ut, jag tar mig istället tid för att lära känna människan.
Ja visst har jag kanske kollat lite extra på någon på stan som inte ser ut som nån annan, men det ångrar jag så mycket nu, för jag VET att man inte kan se en människas personlighet genom att kolla på ytan.
Jag har själv blivit kallad ful, blek och tjock, men jag tycker att om man inte har något snällt att säga ska man hålla käften.
Nej jag är inte världens finaste eller smalaste människa, men ingen är perfekt!
Men det viktigaste för mig är personligheten, och att en person är snäll och rättvis.
Ett bra exempel är Susan boyle, en kvinna som folk inte tyckte såg nå bra ut men jävlar vilken vacker röst hon hade, helt amazing!
Hon vann hela tävlingen hon deltog i, och folk blev verkligen chockade över hur duktig hon var.
På utsidan ser man hur en människa ser ut, men på insidan ser man hur en människa är.
Det finns ingen chans i världen att utsidan är viktigast, för med en fin insida blir man vacker.
Däremot om man har en fin utsida men en ful insida blir dom enligt mig fula som stryk pga attityden.
Hur jag helt random kom på att skriva detta inlägg var ---> http://www.youtube.com/watch?v=7knUFWY2P44 <--- den här videon, jag satt bokstavligen och grinade, tårarna bara sprutade.
Det är sååå sjukt hur en människa kan ändras i någons ögon om dom får lära sig känna personen och upptäcka deras insida, på både dåliga och bra sätt.
Det blev ett ganska långt inlägg, men detta var bara min åsikt och alla får väl tycka som dom vill, men enligt mig ska man aldrig dömma hunden efter håren.
Det finns ett jättebra citat ''Don't judge anyone before you've walked a mile in their shoes'' och det är så bra sagt.
Ha det bra nu alla bloggläsare, och glöm inte att ni är vackra!

Melodifestivalen-mys :)

 - Bild från tidigare idag på mig och min alla hjärtans dag dejt ;)
 
Det fick bli en myslördag idag, kom även på att jag har Studiedag på Måndag, wiiie :D
Just nu sitter jag, min älskade katt, mamma och Saga och tittar på Melodifestivalen, tanterna i början var ju bäst!
Dock kunde man inte rösta på dom för att dom inte tävlade, TUMMEN NER.
Men nu ska jag fortsätta titta på tv och tjocka i mig godis, ska bli skönt att börja träna nästa vecka igen.
Man blir mycket piggare och gladare av det, snygg i sommar ska jag fanimej bli haha ;)
Ha det awesome babes, bloggar imorgon, pussssss!
 

Beställt hem!

 
(Jag kanske har glömt att visa något, men jag tror inte det)
 
Jag och mamma satt och klickade hem lite saker, och det här fick jag av henne, tack bästa mamma, jag är jättenöjd♥
 
 
 
 

Såååå snygga nagellack!

Ni kanske inte visste det, men jag får PANIK om mina naglar är korta och fula, jag måste typ ha dom fixade hela tiden. Så nu tänkte jag visa er jättesnygga nagellack, jag kommer helt klart köpa något av dem. Jag blir så glad av snygga naglar, man kan ha tråkiga kläder, men färgstarka naglar kan verkligen pigga upp ens outfit!
 

Ta mig utomlands, nu!

Hello babes♥
Just nu sitter jag här i soffan, nyvaken, trött och kollar på massa resor, ta mig utomlands nuuuuuuu.
Självklart skulle Saga vara så högljud imorse när hon gick upp typ kl 7.00, kändes inte sådär superkul.
Det känns typ omöjligt att inte bli sugen på att åka utomlands när man kollar i Kissies blogg som nu är i Mexico, lite avundsjuk ja...........
Men jag, min pappa och min lillasyster drar troligen utomlands i sommar, så det blir ju ändå kul :)
Mina planer för idag är att gå till stan och köpa lite saker jag behöver, dvs en ögonfransböjare, byxor, en träningstopp, en glittereyeliner och ett läppbalsam.
Haha känner mig på riktigt som en zombie just nu, och mormor och morfar är här så ska vara lite social med dom.
Fast först ska jag gå och byta kläder och fixa mig lite, pusshej!

Min drömkille!

Jag tycker det är jätteroligt att läsa om hur andras drömkille är, så nu hade jag tänkt att beskriva min drömkille i 10 punkter...
Och ja, Justin Bieber är definitivt den första, men om man bortser ifrån honom ;)
1. Han ska ha isblåa, ljusa, snälla, vackra ögon.
2. Han ska ha vara blond/brunhårig.
3. Han ska vara lite längre än mig, men inte för mycket.
4. Han ska ha en fin personlighet, och finnas för mig när jag är ledsen.
5. Han ska våga krama och pussa mig inför sina kompisar.
6. Han ska ha en gullig röst.
7. Han ska kunna prata om allt med mig, och inte vara feg att säga om han är ledsen.
8. Han ska ha ett fint leende.
9. Han ska ha en snygg klädstil.
10. Han ska inte försöka ändra på mig, jag är den jag är och om man inte accepterar det så dra.
 
Haha, ja det var väl det, om ni vet nån kille som är såhär, ring mig hahahah skoja :)
 
Här kommer massa söta bilder, skulle inte vara helt fel att ha en kille på alla hjärtans dag, men ska inte klaga, finns folk som inte har en mamma eller pappa på mor och fars dag.

Fredagsmys!

Hello babes♥
Jag orkade inte gå på stan idag så jag gör det imorgon istället :)
Men min dag har varit bra, fast jag blev lite arg över en grej men det är inte nåt jag kommer ta upp här.
Skoldagen var lugn och jag fick alla rätt på Engelskan, så det var väl bra.
När jag kom hem ifrån skolan satt jag på mig mjukisbyxor, lätt det skönaste att ha på sig som finns, och sen gick jag och mamma till Willys och köpte godis och kinamat.
Sjuuukt gott, I♥CANDY!
Just nu sitter jag här hemma och inte gör så mycket, jag kollar runt på lite bloggar och vloggar, haha ovanligt.
Känns skönt att Nationella proven i Svenska är klar nu, men jag är ganska orolig över matten :/
Jag ska filma min vardagssminkning efter det här inlägget, så om jag blir nöjd lägger jag ut en sån video sen ;)
Nu ska jag titta på lite mer bloggar, göra videon och efter det ta ett långt bad och sen äta godis.
Ha det amazing, puss!
 
If you're gonna be two faced, at least make one of them pretty...
 
 
 
 

Mina planer inför imorgon :)

Hello babes!
Jag kom hem runt halv åtta från det där ''öppet hus'' på högstadiet, och det gick väl bra.
Men jag tänkte berätta lite om mina planer inför imorgon.
Jag ska vara i skolan, och efter skolan så ska jag nog på stan med mamma, ska köpa en träningstopp ifrån H&M, ett par byxor från Cubus och en läppsyl ifrån H&M som luktar mango, och om ni har läst min blogg tidigare vet ni nog att jag tycker att mango-lukt är det bästa som finns! Haha ska nog lura med mamma att äta en Subway macka också ;)
Så nu vet ni vad jag ska göra imorgon, ha det amazing, puss!
 
Min drömprins på en häst, can it get any better? ;)
 

Ska snart dra till ;)

Hello babes!
Jaja, jag skulle inte blogga idag sa jag, men jag tänkte iallafall ge er en liten update.
Snart ska jag dra till öppet hus på högstadiet, det blir väl kul.
Idag hade jag 2 Nationella prov och ett av dom var rätt svårt, men det gick väl bra hoppas jag :)
Haha, en sak som hände igår var ju självklart att jag skulle sätta mig på mina hörlurar, så dom gick sönder...
Min katt har bitit sönder tre par hörlurar och jag satt mig på ett par, lyckat.
Men pappa kom med ett par andra hörlurar som tur var, så det gick bra till slut ändå.
Just nu sitter jag här och äter en macka så jag inte går med en hungrig mage.
Tänk att det är Fredag imorgon, sååå härligt men veckan har gått jättefort tycker jag.
Jag är sjukt trött idag, haha somnade nästan på träslöjden.
Men nu ska jag fortsätta äta min macka och sen gå, pusshej!

BABABABABA I'M LOVING IT ;)

Hello babes♥
Den här dagen, eller ja hittills har jag haft ganska fullt upp.
Först var jag i skolan från 8 till 20 över 2, och sen när jag kom hem så hade jag tråkigt så jag diskade åt mamma, städade lite osv, heh.
Tittade nyss på Pretty Little Liars också, shit man blir så nyfiken på nästa avsnitt varje gång!
Men just nu sitter jag här och kollar på en video där Justin kysser en skyltdocka, gaaaaaah that should be me... (http://www.youtube.com/watch?v=_YZliFHDqrk).
Haha the awkward moment when you're jealous of a Mannequin ;)
Kan inte sluta titta på videon, I think i just died, seriously guys!
Snart ska jag iallafall äta, fläskfilé med beasås och klyftpotatis muuuuuums.
Som sagt så har jag Nationella Prov imorgon också, så blir nog ingen bloggning då tyvärr, blir alldeles för mycket för mig, hoppas ni förstår.
Jag har inte så mycket att skriva för den här veckan är en tråkig vecka, bara prov och inge vara med kompisar.
Men nästa vecka lär bli GRYM, vi har en studiedag, en praodag, alla hjärtans dag, och disco på fredag :)
Imorgon är det öppet hus på högstadiet så det ska jag gå på, jag har även träslöjd :p
Det var även skidskor på idrotten idag, men dom sa att det inte skulle bli nåt så självklart hade jag inte med skridskor...
Jag vägrar att ta på mig lånehockeyskridskor också, som massa killar och tjejer har svettats i.
Jag skulle om jag kunde men jag fick seriöst panik, började nästan gråta... hatar min jävla bacillskräck.
Och självklart skulle vissa kommentera att jag var löjlig osv, men det är så jäkla jobbigt för mig också jag menar det är inte mitt fel att jag har det, jag ska få hjälp om det tillochmed men dom tycker ändå att jag är töntig tydligen.
Men nu ska jag gå, puss babes!

Nationella prov!

Hello babes♥
Jag är jätteledsen att jag inte har bloggat idag, men jag har varit väldigt stressad för att jag har haft NP (nationella prov).
Det var rätt enkelt men man känner sig ändå stressad för man vill göra sitt bästa, men jag hoppas på att det gick bra iaf :)
På torsdag har jag tre till prov (tror jag det var) och då kanske jag inte bloggar heller, så ni vet det.
Nån dag kommer det kanske upp en vardagssminkning och skincare routine, men jag blir aldrig nöjd med dom...
Nu sitter jag och gosar med min katt, åhhhh hans pussar är så mysiga, katter ger en så mycket ÄKTA kärlek.
Men nu ska jag inte babbla på om katter så, haha ;)
Ikväll är det ett program om Maria Montazami och hennes bästis Mindy, hahahaha åh dom är så jävla härliga! Och snart ska jag ta ett härligt bad.
Imorgon har jag idrott osv, och jag kommer nog inte vara med nån den här veckan eftersom jag vill fokusera på nationella proven och jag blir så sjukt stressad av det.
Men ni får ha det underbart.
Pusssssss

Hello cuties♥
Jag gick upp klockan halv sju idag, haha är trött men ändå inte...
Nu sitter jag här och äter frukost iaf, snart ska jag fixa mig och efter det ska jag dra till skolan :)
Den här dagen blir vanlig, har inte några planer efter skolan heller, men jag funderar faktiskt på att inte blogga idag och bara ta det lugnt men jag vet inte.
Ni får ha en jättebra dag iallafall, puss! ♥

Bedtime soon!

Hej babes♥
Förlåt så jättemycket att jag inte har bloggat idag, men vi har varit på leklandet med mamma, mammas kompis och mammas kompis barn.
För mig vart det inte direkt att leka men dom är bara 5 och 7 tror jag så för dom var det väl jättekul iaf :)
Jag kommer jättebra överens med det lilla killbarnet som är 5år, haha så jävla gullig och rolig.
Imorgon är det skola igen, åh helgerna går så fort, har inget emot skolan men hatar att gå upp tidigt, blir galen gaaah.
Snart ska jag gå och lägga mig, finns inget mysigare än att ligga i en skön varm säng när man är nyduschad tycker jag.
Men nu ska jag kolla runt på bloggar, pusshej! ♥
 
(Bjuder på en bild där min mun blev jättekonstig så den är utsuddad, lalalla)
 

Makeup wanties!

 
 
 

Facemask, Chocolate & Ghostwhisperer = ♥

Hej alla vackra bloggläsare♥
Jag har nyss tagit av mig min ansiktsmask och mitt ansikte blev sjuuuukt mjukt, men nu sitter jag och äter choklad och kollar på Ghost Whisperer, älskar den serien, seriously.
Jag ska ha en myslördag idag, skönt.
Är sjukt trött men sjukt lycklig fortfarande, tror det är för att jag verkligen har förstått att jag är så lycklig utan dom där falska vännerna som har svikit mig, jag är så sjukt lycklig utan dom, dom fick mig bara att må dåligt.
Nu ska jag fortsätta titta på Ghost Whisperer, sen ska jag kolla på Andra Avenyn och bara njuta av lördagen.
Ni får ha det AMAZING, puss!
 

Saturday :)

Hej alla vackra bloggläsare♥
Idag är det lördag, om ni inte visste det heh ;)
Och jag sitter här och kollar på Top Model på Viaplay, jag tycker Shams borde vinna, enligt mig är hon finast av dom alla, nu dömmer jag ingen för alla är ju fina på sitt sätt självklart, men det är ju en tävling och så tycker jag :)
Längtar tills på Måndag då det kommer ett nytt avsnitt, jag älskar både Engelska och Svenska Top Model, roligt att få se vilka plåtningar dom får göra.
Förra året skulle dom knäppa kort på ett nerstängt mentalsjukhus, lite konstigt och äckligt men om dom verkligen vill bli modell måste dom ju klara av sånt, själv skulle jag nog inte kunna göra det, jag skulle bli skräckslagen där inne haha!
Jag vaknade ca kl 11 idag och jag är bara allmänt lycklig, och vem älskar inte sånna dagar?
Justin Bieber har ju släppt biljetter till en till konsert här i Sverige, dock har jag till Norge och det är ju dyrt så jag ska inte gå, känner mig riktigt lyckligt lottad att jag fick till Norge iallafall, jag kan inte tacka min pappa nog att han köpte biljetter och ska gå med mig, bästa födelsedagspresenten någonsin :D
Jo förresten glömde jag att nämna att jag pratade med en jättesnäll tjej som heter Ronja ( http://ronjis.se/ ) och jag frågade om hon kunde göra en design till mig, och hon sa att det självklart gick, den kommer kanske upp idag om hon inte har match för då hinner hon inte, men jag älskar att uppdatera min design ofta även om den jag har nu är jättefin så tycker jag det är kul att variera, så tack så jättemycket Ronja, supergulligt gjort av dig.
Pratade även med Paulina Starborn igår, och ni kan inte förstå hur snäll hon är, allvarligt, hon har ett hjärta av guld.
Det är jättebra att hon vågar vara sig själv också, go barbie, heh!
Jag kommer ihåg i sommras när hon svarade på min vänförfrågan, jag skypade med Lanya då och jag skrek haha.
Har pratat med Paulina ganska mycket och hon har hjälpt mig med mycket saker, riktigt snällt gjort av henne.
Men nu ska jag fortsätta titta på Top Model och vara glad så bloggar jag senare, puussssss!

Better late than never!

Det här inlägget är ju väldigt sent upplagt, men bättre sent än aldrig, right? ;)

Jag tänkte skriva lite om min dag och sånt.

Skolan idag var väl okej, det var en vikarie istället för en av lärarna vi brukar ha.

Dagen rullade på som den skulle och efter skolan drog jag och Linnea till stan, jag köpte tre tröjor och en mascara som ni kan se i två inlägg under det här.

På stan träffade vi även två stycken som hatar mig, och jag är inte direkt förtjusta i dom heller, men Linnea är kompis med dom så hon skulle gå och hälsa så jag följde med dit och tittade bort bara, heh.

Men jag blev iallafall jättenöjd med det jag fick med mig hem, särkskilt tröjan med örnen som ni nog har sett ett antal gånger, den kommer ifrån Gina Tricot.

Nästa vecka har vi svenska nationella prov, och det ska väl gå bra tror jag, tycker det är lätt med stavning och sånt.

Men när jag kom hem ifrån stan så hade jag väldigt ont i mina fötter efter att ha gått runt i en hel dag nästan.

Jo förresten glömde jag säga att jag och Linnea blev runtvisad på Friskis och Svettis gymmet, för vi ska börja gymma där :)

Det var jättefräscht och bra där såg det ut som, så det blir väl great!

Nu ska jag kolla runt på lite sminkvideosar på Youtube, är väldigt intressant att titta på tycker jag, älskar att sminka mig själv och folk och som jag skrev i inlägget under kommer det troligen upp en Natural Cat Eye sminkning imorgon om det går bra att ladda upp, så det blir väl roligt.

Om ni gillar sånna videosar och det blir bra kan jag kanske ladda upp mer sånt och dela på bloggen, allt mellan hudvårdsrutin,hårvideosar och sminkningar.

Jag gjorde faktiskt en video där jag pratade lite om saker och ting men jag orkade inte ladda upp den, heh, lata Klara ;)

Ni får ha det jättemegasuperbra, pussss!


Ny favoritmascara!

Jag provade min nya mascara från H&M, och jävlar vad bra den var.
Mina fransar blev långa och svarta, dessutom klumpade det inte ihop sig tack vare den underbara borsten.
Priset var helt amazing också, bara 30kr, helt klart min nya favoritmascara!
Måste bara säga att jag troligen kommer lägga upp en ''Natural cat eye makeup'' imorgon, ha det underbart nu alla guldklimpar!
 

♥Haul♥

Det här är sakerna jag köpte när jag var på stan idag med Linnea, är jättenöjd (allt tillsammans blev 280kr)

Så trött på folk som sprider falska rykten om mig.

Hej alla bloggläsare, ledsen att jag inte har bloggat nå på två dagar men jag har inte orkat...
Idag tänkte jag prata om hur jobbigt det är när man får falska rykten om sig.
Jag har varit med om det ett antal gånger och jag orkar inte med sånna människor.
Jag har tillochmed varit med om att en mamma har ljugit om mig, och hur jävla sjukt är inte det?
Fattar ni som gör det här hur jobbigt det är att gå runt varenda jäkla dag och ständigt oroa sig över att ens vänner är arga på en? att ens vänner har hört falska rykten och hatar en? det gör jag... går runt hela tiden och undrar om jag har gjort något fel.
Jag frågar mina kompisar hela tiden om dom är arga på mig för det minsta lilla, har hänt att dom har blivit förbannade på mig av det tillochmed.
Ja, jag har ganska bra självförtroende, men jag tror fortfarande att folk går på dessa rykten, vissa gör det och då är det bara att gå ut ur mitt liv, jag håller dörren öppen så gärna för dom.
Men det jobbiga är att man inte känner igen folk som man har känt sjukt länge, som man kan ut och in, allt förändras av några lögner.
Vad fan har jag gjort er som ljuger? är det för att jag inte är en ytlig bitch som er? är det för att jag har lätt att lätta på mitt hjärta? är det för att jag inte ser ut som er?
Själv vet jag inte, men snälla, hata mig hur mycket ni vill, men att få människor som ska vara ens vänner att hata en... det är så orättvist.
Jag hatar att bli falskt anklagad för nåt, jag är en människa med känslor, ingen jävla docka vars känslor ni kan leka med hursomhelst.
Nåt jag har lärt mig är att ni inte kommer komma någonvart i livet genom att sprida falska saker om andra, ni kommer inte bli nånting av det, men jag står på toppen och tittar ner på er, ni har gjort mig starkare, så tack!
Det var bara det jag ville säga, känns skönt att lätta på hjärtat sitt ibland.
''Haters don't hate you, they hate that you are a reflection of what they want to be''

RSS 2.0