Jordgubbar med chokladsås i solen = Underbart!

 
Hej alla finisar, idag vaknade jag på rätt sida så är superglad av någon anledning. Jag vaknade runt elva och sen gick jag ut i solen och satt mig och åt jordgubbar med chokladsås, det är ju skitfint väder idag också. Synd bara att inte snön går bort någon gång, jag vill ha sommar. Och på tal om sommar så är det ju min sista skolavslutning i mellanstadiet, och det känns både roligt och tråkigt. Tråkigt är det för att jag kommer sakna massa kompisar där, och jag kommer ju splittras med många i min klass eftersom att det blir högre press + det är jättemånga som ska byta skola och det känns ju lite tråkigt nu när det inte är någon som bråkar med varandra och alla är med alla, iallafall vad jag tycker. Men det är ju ändå roligt och spännande för att få chansen att lära känna nya människor och jag känner ju även några där sen tidigare, som Diana till exempel. Hon är som min syster och det ska bli jättekul att träffa henne oftare. Så det är rätt mycket att tänka på faktiskt, och om man tänker efter är det inte länge alls tills jag går ut skolan och börjar Gymnasiet, ca 3år och tiden går ju fort. Jag bloggar mer senare, men nu ska jag umgås lite med min syster. Puss!
 

Hold your head up princess, your tiara is falling.

Hello sunshines :) Dagen idag har varit ganska ''fullbokad'' så jag har inte haft så mycket tid att blogga, och som jag skrev tidigare idag så var jag ute och gick och sen har jag kollat på film och sen tränat i en timme. Men just nu sitter jag i mina rosa mjukiskläder och gosar i soffan. Är väldigt utmattad, ni vet den jobbiga men härliga känslan man får efter man har tränat? That's how i feel... Men märkte verkligen att mina nya skor gör en skillnad, det är mycket lättare nu. Mina planer för imorgon är väl lika som idag om det är fint väder antar jag. Orkar inte skriva mer nu så gonatt puss!
 

Härligt väder :)

Hej mina gobitar. Dagen hittills har spenderats utomhus i det härliga vädret, solen lyste verkligen idag så jag och min syster har hoppat studsmatta och gått en promenad. Vi kom nyss in och just nu sitter vi bara i soffan och vilar. Funderar på att spela lite Sims 3 senare också. Idag mår jag mycket bättre så det är ju skönt, fast är inte helt pigg men på bättringsvägen. Kände dock att min kropp blev mycket svagare och astman jobbigare än vad den brukar bli när jag tar en promenad. Jag ska ta ett glas vatten nu och vila lite, men jag skriver mer senare. Puss!

Snälla hjälp mig vinna :)

Jag gick nyss med i Hööks tävling på Facebook där man kan vinna 3000kr att handla för. Och jag skulle uppskatta det huuuur mycket som helst. För det är nämligen så att min syster Saga som är 8år precis har börjat med ridning. Och då har hon ju inte så mycket saker, och det är ju rätt dyrt och så. Så jag skulle vilja göra nåt för mina föräldrar och min syster så dom inte behöver betala en massa pengar för ridsaker. Dessutom skulle min söta syster bli sååå glad om jag överraskade henne. Så det skulle verkligen göra mig jätteglad om ni hjälpte mig vinna det här. Klicka bara på länken där nere och då ser ni en bild och bredvid bilden står det rösta, skulle som sagt bli jätteglad. Puss
http://www.facebook.com/hookssverige?sk=app_140330159473974&app_data=6179

Todays beauty wanties - Shades of pink.


Nya skor.

I Lördags så beställde jag ett par skitsnygga skor ifrån Sarenza.se det var både fri frakt och dom åkte hem till en och lämnade det, och idag kom dom. Och dom passar perfekt och är så snygga. Jag behövde verkligen nya skor och jag hittade dem mest perfekta. Är så glad!

 


Helt sjukt!

Hej alla goa bloggläsare. Jag mår skitdåligt idag och jag vaknade nyss. Som tur är så tidinställde jag ett inlägg igår ( det nedanför ) för jag visste att det skulle bli såhär. Just nu kollar jag på Toddlers and Tiaras på Youtube, och jävlar vad hjärntvättade vissa människor är. Ha massa små barn på faketanning och massa smink. Det ända dom tänker på är hur söt och fin dom är om dom är fixade och så tycker dom att det är skitfult att vara utan smink och allt, dom är ju skitsmå? Så ska inte små barn tänka! Det var en liten bebis nästan som blev spraytannad och hade blivit det sen hon var 11månader, asså vart är världen påväg? Jag vmenar, alla har ju olika åsikter men jag tycker att alla borde älska sina barn för den dom är och inte tvinga dom till nåt för att föräldrarna är osäkra i sig själv. SUCK! Iallafall så ska jag försöka sova mer, är dötrött även fast jag somnade tio igår och vaknade nyss. Jaja, ni får ha det jättebra så bloggar jag sen pusssss!

Typ som dom här bilderna, låtsaständer, lösnaglar, spraytan, ton med smink, för små och opassande kläder, löshår och ögonfransar, noppade ögonbryn + Photoshop x1000 ? Sen all press på dem, och dessutom är dem såååå mycket sötare utan allt det där, låt barn vara barn förfan.

 HON ÄR SÖÖÖÖT MED GLASÖGON!
 
NU KOMMER DET SJUKASTE!

I love it.


3 Sommarklänningar.

När man tänker efter så är det inte så långt kvar tills det är sommarlov, och avslutning. Och jag ÄLSKAR söta klänningar, så jag tänkte ''Jag kanske kan göra ett inlägg med söta sommarklänningar''. Och om ni undrar är dem alla ifrån Nelly.com och inte för dyra enligt mig iallafall. Puss!

Be a lover, not a fighter. But ALWAYS fight for what you love.

Hej alla goa bloggläsare. Skoldagen idag har varit skit, jag vaknade på fel sida. Var surig hela dagen, har känt mig hängig + märkte att en tjej verkade sur på mig utan andledning? Haha orka. Men nu ska det inte bli något surigt inlägg, nejnej hehe. Jag kan ju berätta att jag hittade ett Instagram-konto igår som lägger ut bilder på hur jävla söta djur som helst, så fööölj om ni är helt galna i dom små varelserna som jag är ( insta_animal ). Jag har faktiskt kollat på lite kläder till min lilla gobit Lakritz, tycker det är fett sött! På tal om det så ska ju han till vetrinären imorgon, och jag måste följa med för han är väldigt lugn med mig. Och så ni vet så kommer det upp ett inlägg senare, ett om skitsnack och folk som skriver sjukt snälla saker på Internet och iggar en i verkligheten. Tycker att det är viktigt att prata om sånt. Men nu ska jag försöka sova lite, men först ska jag ta en alvedon och vatten. Pusshej!

Gammal bild, jaaaaa.

 


Goodmorning sunshines!

Hello sunshines. Jag gick nyss upp, nu är det bara den här dagen och imorgon sen är det lov. Imorgon ska min katt till vetrinären så jag ska fråga om jag får gå tidigare, det hände en grej förr som gjorde mig skiträdd så jag vill verkligen följa med och hämta min lilla gobit. Men idag ska jag inte göra ett dugg, blev verkligen trött av kalaset igår haha. Vet inte, men jag tror vi har en vanlig skoldag today. Ska alldeles strax fixa mig också. Ha det bra så bloggar jag sen pusshej!

Tisdag + Min goa mormors födelsedag ♥

Hello sunshines. Jag kom nyss hem ifrån skolan, och jag är inte lika trött längre heh. Jag kom även på att jag hade glömt att jag skulle på kalas hos mormor idag, så om ett tag ska vi åka och köpa nåt till henne och sen gå på kalas där. Dock är det en bit att åka men det är det helt klart värt. Skolan idag var bara vanlig, och provet idag där man skulle prata om nån man tyckte om så tog ju jag min syster Saga och dem sa att det gick bra så jag får väl lita på det då ;) Men nu ska jag äta musli och sen fixa mig lite, pusshej!

Sjukt trött.

Hello sunshines :) Av någon konstig andledning så hackade mitt internet när jag skulle logga in här igår, jag försökte flera gånger men det gick inte att logga in. Det är nog min dator som är knas. Idag är jag skittrött, haha känner mig som en zombie. Men nu är det bara två dagar kvar att gå upp tidigt till och sen är det lov, härligt. Hatar att gå upp tidigt. Idag ska jag bara gå i skolan, sen komma hem och vila, måste bli helt frisk innan jag kan göra saker, typ vara ute med kompisar osv. Är fett irriterad på min syster också, och sjävklart ska jag prata gulliga saker om henne idag i skolan också för vi har prov och jag valde henne. Måste fixa mig nu, men bloggar när jag kommer hem om det inte blir konstigt igen. Puss!


God morgon sunshines :)

Hej mina gobitar. Jag gick nyss upp och är inte så trött idag faktiskt. Men känner mig lite risig, fast doktorn sa att det kunde hålla i flera veckor så jag tänker gå ändå. Vi går bara Mån, Tis, Ons, Tors och på Fredag är vi ledig. Jag älskar påsk och blir så glad av alla färger och dekorationer. Tycker även om att göra Påskkort, haha jag kanske är den ända? Favoriterna är ju helt klart fjädrarna som finns i alla färger. Jag hade planerat att åka till skolan halv åtta för min syster börjar då och jag brukar åka med så jag slipper ta bussen. Pappa erbjuder alltid skjuts men jag vill inte att han ska behöva åka två gånger. Men nu är min syster sjuk, hon har ont i magen säger hon så jag ska åka halv nio ist. Så jag kan kolla på nåt och sen fixa mig , good. Efter skolan ska vi åka till Dollar Store och köpa Dextrosol och en ny hårborste. Kanske hårinpackning också, blir riktigt trött på mitt frissiga hår. Jag kan inte gå ut på Internet på min mobil när jag är i skolan för det kostar nio kronor varje dag så det känns rätt onödigt, men jag bloggar när jag kommer hem. Ha en bra dag, pusssss!

Har tråkiiiigt.

VEM
Vem är i rummet med dig? - Pappa kollar på teve.
Vem önskar du var med nu? - Vet inte, nån kompis eller Justin Bieber ;)
Vem fick du senast sms av? - Orkar inte titta, lol.
Vem ska du träffa idag? - Ingeeeeeeeen.
Vem ringde du senast? – Mamma.
Vem saknar du? – Många olika folk.
VAD
Vad åt du senast? - Kyckling.
Vad har du på dig just nu? - Pyjamas.
Vad gör du just nu? - Svarar på den här frågan och lyssnar på Justin Bieber - Be alright.
Vad har du på fötterna? - Inget.
Vad för sjukdom hade du senast? - Om influensa räknas så hade jag det förra veckan och lite nu.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Vet inte.
Vad brukar du göra när du får tråkigt? - Kolla bloggar, YT, FB, träna osv...
Vad gjorde du vid den här tiden för två år sedan? - Haha, ofta jag kommer ihåg, sov antar jag.
 
VAR
Vart går din drömresa?- Usa eller Maldiverna.
Var är din mobil? - Bredvid my computeeeeer.
Var har du köpt tröjan du har på dig? - Kappahl.
Var handlar du mest? – Gina, Cubus, H&M och Vila.
Var är din mamma just nu? - Vet inte, är hos pappa så.
HAR
Har du några piercingar? Vart? - Ah, i öronen.
Har du något stort ärr? - Ett ganska stort på knät.
Har du varit kär på riktigt? - Mh, en gång.
Har du sagt jag älskar dig till någon? - Ja.
Har du allt du önskar dig? – Nej, men jag har allt jag behöver för att vara lycklig.
HUR
Hur är du i skolan? - Fattar inte riktigt frågan, men jag har lätt att lära mig och komma ihåg saker så bra antar jag, iaf i Engelska och Språk osv.
Hur ser du ut? – Fett snyyyyggggg, hahahahaha skoja.
Hur svarar du i telefonen? - ''Hej det är Klara''
Hur var du som person för två år sedan? – Typ som nu fast med sämre självförtroende.
Hur var du som person för ett år sedan? - Som nu typ.
ÄR
Är du nöjd med ditt utseende? – Aa, eller typ, med mitt ansikte men jag hatar min kropp.
Är du singel? – Mh.
Är du kort? – Jag är ca 1.55 eller nåt.
Är du åksjuk? - Om jag sitter i baksätet och åker mer än en timme så ja.
Är du helsvensk? - Jajjemensan.
Är du allergisk mot något? – Tomater och bullshit.
Är du bra i skolan? - ?
SKULLE
Skulle du vilja vara känd? - Haha, nja.
Skulle du vilja tatuera dig? – Inte nu, men när jag blir äldre ska jag tatuera sidan av fingret och skriva ''Hope'' , och på fotleden ska jag göra ett litet hjärta och på en sida av midjan ska jag skriva en liten text.
Skulle du kunna pierca dig någonstans? - Nja, naveln kanske men har fobi för nålar så inte säker.
Skulle du kunna adoptera? - Vet inte, inte nåt jag tänker på direkt.
Skulle du kunna donera bort ett organ? - Om nån jag står nära behövde det så ja.
Skulle du vilja har ett förhållande nu? - Haha ja.
Skulle du kunna amputera bort en kroppsdel för en miljon kronor? - Tror inte det xD

Pink


I'm back babes ;)

Hej mina gobitar. Gissa vad? I'm back. Och den här gången LOVAR jag att blogga bra, ska verkligen lägga ner energi för att få bra inlägg ofta! Det svåraste är ju helt klart att komma på vad man ska skriva om, så ni får gärna kommentera om vad ni tycker är intressant att läsa. Jag mår mycket bättre nu iallafall, kanske inte 100% men 90% heh. Idag har jag solat lite ute, det var ju ganska fint väder. Och sen har fixat och trixat med lite småsaker, och snart ska jag träna. Men just nu sitter jag bara och lyssnar på lite musik. Jo på tal om musik, gud vad många låtar man hittar som man lyssnade på förr. Det känns riktigt bra att ha kommit igång med träningen nu, jag är mycket piggare och har inte samma sötsug som förr. Jag var på riktigt beroende av choklad, men nu kan jag inte äta lika mycket för jag blir så mätt. Haha, igår så köpte jag naturgodis, brukar aldrig göra det men blev sugen på det då. Mina föräldrar har även beställt hem nya träningsskor till mig igår, jag blev jätteglad för har velat haft dom rätt länge. Och det där med bloggpausen hade också lite med att göra att jag var ledsen, det är så att min morfar fick en hjärnblödning och jag var skitorolig, men det är mycket bättre nu och han behöver troligen inte operera. Tur, lilla morfar. Nu ska jag äta, sen träna, sen duscha och sen måla naglarna. Pussssss!
 
Bild på mig utan smink ;)

Löshår från Amberbird.se!

Jag är med och tävlar om ett löshår hos http://nellieberntsson.se/ från http://www.amberbird.se/ 
 
♡ Direktlänk till tävlingen http://nellieberntsson.se/2013/03/22/vinn-ditt-egna-loshar/#comments ♡
 

Influensa :(

Jag är verkligen hur ledsen som helst att jag inte har bloggat. Men dom senaste veckorna har jag varit sjuk hit och dit, men nu är det typ värst. Jag har såååå ont i huvudet, halsen och kroppen. Har feber också, kuuuuuul... Kommer inte kunna blogga förrän jag är helt frisk, och förlåt om jag ''sviker'' er men jag måste verkligen vila. Ha det bra, jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka. Puss

Hinner nog inte blogga idag.

Hej babes, idag hinner jag nog inte att blogga för jag har skitmycket att göra. Hopps ni förstår, puss!
 

♡10 Skönhetstips♡

1. Tvätta ansiktet på morgonen före sminket och innan du går och lägger dig.
 
2. Försök få tid åtmindstonde en gång i månaden att ta ett lång bad med tända ljus och massa skönhetsbehandlingar, ansiktsmask, smörj in dig med en bodybutter som luktar gott, ha hårinpackning, måla naglarna osv.
 
3. Ta bort sminket NOGA och smörj in ansiktet med ansiktskräm.
 
4. Vill du få större ögon? Ta vit eyeliner på vattenlinjen.
 
5. Letar du efter bra men billigt smink? Då tycker jag att H&M är bra, själv använder jag en ögonbrynspenna och ibland eyeliner därifrån.
 

6. Lägg en sked i frysen under natten och på morgonen dagen efter så ta ur den ur frysen och håll under dina ögon i minst en minut, voila dina mörka ringar är så gott som borta.

 

7. Använd ALLTID baslack om du ska måla naglarna, annars kan dom bli missfärgade.

 

8. Vill ni ha jättefina naglar utan att anstränga er särskilt myket? Isåntfall föredrar jag Caviar nails, det är små små pärlor och ett färgat nagellack i en förpackning, och det är bara att måla på nagellacket och sen trycka på pärlorna, inte särskilt komplicerat men riktigt fint.

 

9. Har du problem med trötta ögon? Ta en ljus ögonskugga och highlighta under brynen och ta i ögonvrån.

 

10. Tycker du att det är svårt med flytande eyeliner? Själv gör jag det och därför när jag väl använder eyeliner så har jag en ''flytande'' eyeliner i pennform, det är liksom som en tuschpenna, har även hörtatt gel-liners är bra.

 


Onsdag.

Hej mina goingar. Här sitter jag i soffa och latar mig, haha har stressat so mycket och har velat prestera mitt bästa så har pluggat sönder med Matten. Jag fick 2 fel på båda proven tror jag, är inte nöjd men what to do, what to do. Har nyss kollat på PLL och jag kommer nog seriöst somna snart, har mitt täcke i soffan med en smoothie i handen och fryser. Är nog fortfarande lite förkyld skulle jag tro. Men igår så var jag ju hos min kusin och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, det är så härligt att prata av sig då och då tycker jag. Längtar även sjukt mycket till sommaren, det är såååå himla kallt ute :( Men jag tänkte ta och kolla på Desperate Housewifes nu, haha omg i need it. Puss, ska göra lite skönhetstips sen tänkte jag. Ha det bäst!
 

Dagens tränings-motivation!


Todays quote ♡


Det var jättelätt.

Hej babes. Jag har rast nu och nyss gjorde vi provet och det var skitlätt. Och det känns ju bra eftersom att det var Nationella och då kanske man har en chans att få bättre betyg i Matte ändå ;) Vi har ett till prov efter lunch och sen har vi på Fredag också. Efter skolan ska jag bara hem. Har ju haft rätt stressigt så behöver koppla av lite. Men ni får ha det jättebra pussssss.

Skolaaaaaa.

Ska alldeles strax dra till skolan, jag är verkligen sååå himla nervös. Och jag kommer bli så besviken på mig själv om det inte går bra. Panik.se :( Men idag har jag inte nå planer tror jag. Tänkte ut och springa med Linnea först, men det är sånt dåligt väder ju. Synd! När jag kommer hem så ska jag kolla på nåt program på datorn och sen ska jag sova. Jag är så trött idag, eller seg, sminkade bara mina ögonbryn för att jag vet att jag kommer stressa och börja grina, sällan jag. Har typ inget mer att skriva eftersom att det är morgon, puss :*
 
Haha gulligaste!
 

Good friends are like stars, you don't always see them, but you know that they're always there.

Ett av dom sakerna jag är så glad att jag har i mitt liv är äkta vänner. Folk som inte dömmer mig, folk som inte går efter rykten. Jag är så glad att jag har vänner som är så. Vänner som älskar mig och jag älskar tillbaka. Ni kanske vet eller kanske inte men förr hade jag lite problem med vänner och sånt. Ja det är klart att jag är ensam ibland nu också då och då men det är så mycket bättre. En person jag verkligen ser upp till är Diana. Henne har jag känt i ungefär ett år, nej inte så länge men det är sjukt hur mycket hon betyder. Det började med att jag frågade henne nåt på Facebook, sen fortsatte vi att prata och skypa och massa sånt. Jag kommer ihåg när hon hade spillt ris i sin cola och trodde att det var larver, jag kommer ihåg att hennes favoritlåt var Skinny love. Det är så jag vill att det ska vara, jag vill känna mina vänner, jag vill veta vem dom är. Även dom dåliga sakerna, för det bevisar bara att dom är människor. Diana är en sån person som kan vara jätteledsen, men ändå göra allt för att få dom runt omkring henne att må bra. Alltid när jag är ledsen finns hon där, hon behöver inte göra mycket, bara visa att hon är där och det är exakt vad hon gör. Min mamma och pappa har lärt mig en sak, och det är att behålla sina speciella vänner. Sånna människor som får en att må bra i hjärtat. Och det tänker jag göra, jag har förlorat så många vänner den senaste tiden, vi har vuxit ifrån varandra eller så har elaka ord kommit fram. Och det är folk som Diana som får mig att inte bry mig om sånt, det är folk som henne som tar fram det bra ur det dåliga och kan sätta ett leende på mina läppar. En annan vän som betyder sjukt mycket är Sherin, hon är amazing. Lika så som Diana finns hon där, stöttar och får mig att känna mig värd nånting. Dom är inte bara där för att få hjälp när dom behöver eller när jag har det bra, utan dom finns där i dåliga stunder också ''False friends are like shadows, they follow you into the light but leave you in the dark''. Dom är inte rädda att säga vad dom tycker, så jag vet att jag alltid litar på dem. Sen finns det såklart hur många andra som helst också, och dom vet vilka dom är. Sen har jag även min underbara bästa familj. Dem har uppfostrat mig och lärt mig rätt och fel, vi har även rykt ihop ibland såklart. Men det spelar ingen roll, för jag vet att jag alltid kan räkna med dem. Jag älskar er, ni är värd så mycket. Och till er falska vänner : Jag är glad att ni inte finns i mitt liv mer, så tack för att visa vilka ni är på riktigt. En sak har jag lärt mig och det är att man kan ha hur mycket pengar som helst, men om man har förlorat sina vänner är man fattig.

Träning, Matte och videoinlägg.

Nu ska jag träna, sen ska jag göra Matte och sen lägga upp ett videoinlägg. Pusssss!

Dagens tränings-motivation!


Todays quote ♡


Mobilbloggning.

Hej alla sötisar. Jag sitter här ute på rast igen, det är inte lika kallt nu som tur är. Dom andra är och gör något men inte jag lol. Är rätt så seg idag faktiskt men det är så skönt att skolan går bättre, hade ju lite "problems" förr men inte mer :) Efter rasten har vi matte och sen slutar vi. Ska ju gå till Carro sen och få lite hjälp med matten jag inte fattar. Jag har även tänkt på att göra min första vlog på Videofme sen å. Men jag ska ta en titt på lite bloggar och sen gå på lektion. Blog u later pusssss!

Fryyyser :(

Hej babes. Just nu har jag rast och jag fryser huuuuur mycket som helst. Också får vi inte ens gå in och värma oss i tre minuter. Bara för att får dricka kaffe och ha det varmt, förbannad jag. Men nu ska jag lägga ner mobilen för min hand skakar. Pussss

10 saker ni kanske inte visste om mig ;)

1. Jag älskar meningen ''Go å glad kexchoklad''.
2. När jag sjunger en låt i karoke-version så låter det F-Ö-R-J-Ä-V-L-I-G-T.
3. Jag gillar inte pasta och köttfärssås eller lasagne.
4. Det jobbigaste som har hänt mig är när min farfar blev sjuk.
5. Jag är mörkrädd.
6. När jag var mindre så ramlade jag med min cykel och fick limma ihop mitt knä och jag blev sårig i hela ansiktet osv... Så jag är rädd att cykla.
7. Jag ÄLSKAR Desperate Housewifes och Pretty Little Liars.
8. Jag fyller år den 4e Aug.
9. Jag hatar att vara ensam hemma.
10. Jag har ansträngnings och förkyldnings astma och jag känner mig dryg när jag inte orkar t.e.x springa lika långt som mina kompisar utan att vila och ta medicin.
 
 

I think i think too much.

Hej alla goa bloggläsare. Jag är verkligen supermegaledsen att jag inte har bloggat, men jag har varit jättesjuk och stressad över allt jag måste hinna med. Den här veckan har vi Nationella prov i Matte, och jag suger på det så jag är lite nervös. Skoldagen idag har varit as usual, det vill säga Franska osv... Och just nu lyssnar jag på låten ''Beautiful soul - Jesse McCartney''. Den är gammal men så söt, jag brukade lyssna på den förr. När jag kom hem så kollade jag på Desperate Housewifes och sen gick jag på lite kalas hos min fasters man och min kusins pappa. Men jag var inte där så länge. Det är kalas hela tiden känns det som. Jag fyller år sist i min släkt på pappas sida tror jag, så det blir massa firande innan det är min tur heh. Imorgon ska jag få lite hjälp av min kusin med att plugga matten inför Nationella iaf. Jag kom även på att varje dag så kommer jag göra ''Dagens motivationsbild'' och ''Dagens pepp-quote'' :) Det kan behövas med lite stödjande ord som får en att kämpa ibland, eller hur? Men idag har jag varit på ganska dåligt humör för att jag drömde att jag sa till min farfar ''Jag älskar dig och är så glad att du blev frisk och överlevde'' och jag blir lika glad varje gång för att jag lurar mig själv i sömnen och när jag vaknar så finns han inte där, ingen gosig kram och inga stöttande ord som man kan få av honom mer. Måste ta tag i det och gå och prata med någon, för jag har sagt ett tag nu att jag inte behöver hjälp men det vore nog bäst för mig och dom runt om mig. Och jag lurar ingen, jag vet att jag ofta är ledsen och har problem, men hon hårt man än måste kämpa är det värt allt besvär. Man blir starkare, nu säger inte jag att man ska gå och må dåligt för det är ju inte bra men jag säger bara att det inte finns någon som alltid mår bra, man måste hantera sina problem. Men nog om det, på Onsdag ska troligen jag och Linnea ut och springa lite i skogen. Hur mycket jag än hatar skogen så kan man verkligen slappna av och tänka. Jag ska även köpa nya träningsskor och min nya träningstopp kommer nog snart. Ska ju börja på Friskis & Svettis också. Jag kände att det här blev ett lååångt inlägg men har så mycket att skriva, men jag sa inte sluta blogga som sagt, har bara lite stressigt just nu, det är ganska stor press i skolan och sånt där och jag hoppas ni förstår. Men som sagt ska jag hitta ett sätt att bli bättre att blogga, ha det amazing mina fina underbara bloggläsare. Era söta kommentarer gör mig superglad. Jo förresten har jag även skaffat Videofyme på mobilen, så följ mig ( Klara Frank ) så videobloggar jag där. Millions of kisses.
 
 
 

I hate being sick...

Nu är jag sjuk igen då... Fick jätteont i magen igår och kände mig jättehängig, och jag kunde inte sova en blund inatt heller. Och feber har jag också. Åhhh jobbigt! Det får bli en dag i soffan med matteboken, en varm kopp oboy, alvedon och Desperate Housewifes, är inne på säsong 2 snart och det fins 8 så jag har ju lite att göra. Har legat i soffan sen halv ett på natten och försökt sova, är dötrött men kan inte. Kommer lite mer inlägg senare om jag orkar skriva. Puss ♡
 

♡ Hjälp mig med att hitta den rätta jackan ♡

Hej babes. Det är så att jag försöker hitta den rätta jackan inför våren som kommer och jag har fått lite beslutsångest om vilken jag ska välja, så jag undrar om ni har lust att hjälpa mig att välja bland några jackor jag har valt ut. Dvs kommentera vilken som är eran favorit ♡
 
1.
(Det är även fransar på hela ryggen av jackan)
 
2.
 
3.
 
4.
 
5.
 
6.
 
7.
 
8.

Nu kan jag äntligen gå in på min blogg igen!

Hej, förlåt att jag inte har bloggat bra, men min dator hade nå knas så jag kunde inte gå in på min blogg och då trodde jag att det var nå fel på allas dator. Men iallafall så har mitt lov varit bra, och just nu sitter jag hos mammas kille, och hans barn har ingen brist på energi kan man ju säga. Åh herregud vad dom är busiga, haha. När jag var typ två år så bet jag alla tydligen. Jag har börjat kolla på Desperate Housewifes också, det är faktiskt jättebra. Och Jesse Metcalfe är sååå snygg! Jag har nyss ätit korv och jag och mamma ska snart baka chokladtårta, haha måste få äta lite choklad idag, schhhh ;) Jag kollar även runt lite på skinnjackor, men jag fastnade typ för en brun mockajacka med fransar på från H&M, so gorgeus! Förlåt om det här inlägget blev lite flummigt heh, men nu ska jag hjälpa mamma att skaffa en blogg, hon vill blogga om inredning. Hon är faktiskt riktigt duktig på det!
Ha det bäst, puss!
 
 
 
 

Underbar tävling!

Jag såg att Josefine hade en tävling där man kunde vinna en Daniel Wellington klocka. Jag tvekade inte en sekund på att vara med, det borde inte ni göra heller!
http://josefines.se/2013/february/vinn-en-klocka-fran-daniel-wellington.html#comment
 

Något som jag gör för att hålla tränings-motivationen uppe!

Ni vet sånna dagar när man inte orkar resa sig upp ur soffan och börja träna, det kan vara riktigt jobbig och jag har lite tips på vad som brukar funka på mig. 
1.Byt din bakrundsbild på datan då och då med träningsbilder som inspirerar dig och får dig att ta dig upp ur soffan och kämpa. En bra sida enligt mig att hitta träningsbilder är Weheartit.com! Jag får massa inspiraton när jag går in där. Det är ganska ovant för mig att ha en annan bakrund när jag har haft bilder på Justin som bakrund förr, men jag har det på mobilen och jag behöver nåt som verkligen peppar mig. Här under kan ni se hur min bakrundsbild ser ut nu :)
 
2. Ha en mapp på datan med massa träningsbilder, det kan vara på din drömkropp, massa kollage eller vad som helst som får dig att få den där adrenalin-kicken! Jag brukar kolla på dom bilderna jag har lite då och då och när man har sett dom så många gånger är det bara att lägga in nya bilder. Det funkar superbra för mig!
 
3. Kolla på videosar på YT med folk som ger träningstips, och berättar hur dom lyckades osv. Det ger en push.
 
4. Kolla runt på internet hur man blir av med sötsuget, eller kolla träningsbloggar, man kan hitta nästan allt man vill hitta!
 
 

Det är ingen vanlig dag för det är Justins födelsedag hurra hurra hurra♥

Hej, som nog ni flesta vet så fyller Justin år idag? Sitter här och grinar glädjetårar över att jag är så stolt, tänk att jag ska få se honom om typ 1månad och 2veckor, jag kan inte vara mer glad. Idag ska jag nog bara vara hemma och göra olika träningsövningar och sånt, ska komma igång med det på riktigt nu, men måste hitta nån att gå på gymmet med också. Igår så gjorde jag lite ''motivations-grejer'' på min data, dsv lite mappar om hur jag ska träna och massa bilder som inspirerar mig osv. Jag gjorde även en träningsbok-planeringsgrej haha, if you know what I mean heh? ;) Jag kan göra ett inlägg efter det här om det om ni vill? För mig så fungerar det inte att gå in på blogg.se bloggar, men jag vet inte om det bara är jag? Aja, hursomhelst får ni ha en jättebra dag, puss!
 
Jag och min lilla gofis♥

RSS 2.0